USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чиновникам кажуть думати «не про Гондурас, а про картоплю»

6 Вересня 2010 11:03
Лікарі, освітяни та державні службовці в розпал сезону збору урожаю картоплі повинні дбати про заготівлю бульби для закладів обласного підпорядкування, а не думати про політику.

Про це говорив 6 вересня під час оперативної наради голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

Губернатор дивувався, чому окремі посадові особи «продовжують думати про глобальні питання, як про проблеми Гондурасу», а не дбають про власну роботу.

Клімчук нагадав, що ще раніше зобов’язував міських голів, голів райдержадміністрацій потурбуватись про збір картоплі для шкіл, лікарень та інших соціальних закладів.

Подив губернатора викликала й поведінка головного лікаря Волинської обласної лікарні Івана Сидора, який 2 вересня на координаційній раді у голови обласної ради Анатолія Грицюка звітував про успішні «картопляні показники» щодо забезпечення його медзакладу. Губернатор висловив побоювання, що «не все так добре» в обласній лікарні.

«Бо лялякати – це не мішки совати. Завдання головних лікарів – мішки совати. Я ж казав, що лікарям, професорам, державним службовцям у виборчий період треба службу служити, а не довіреними особами ходити… Наголошую, друзі мої, я не забороняю, я рекомендую», – сказав Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
хм? Показати IP 6 Вересня 2010 12:02
Тобто забезпечення лыкарні картоплею - це погано? Клімчук переживає що Грицюк турбується за лікарні?
посол Гондурасу Показати IP 6 Вересня 2010 15:14
Шановний п. Клімчук. Вимагаю перестати застосовувати назву моєї країни і негативному стилі. Це не личить державному мужу і колишньому дипломату. Мугамба.
йован Показати IP 6 Вересня 2010 15:23
Це ркакція на те, що Сидор став довіреною особою Грицюка на мерських перегонах.Нормальна реакція як для нас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus