USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Депутатів Волинської облради не можуть зібрати докупи

15 Червня 2010 13:22
Організаційний відділ Волинської облради ради не може зібрати докупи обранців громади для організації виїзного дня депутата: ті з різних причин відмовляються дивитися на об’єкти, на які виділили з обласного бюджету кошти.
Про це 15 червня йшлося під час засідання постійної комісії з питань місцевого самоврядування населення, розвитку території та соціального розвитку села.
Голова Волинської облради Анатолій Грицюк каже, що два рази за останніх декілька місяців працівники ради обдзвонювали обранців, аби ті поїхали подивитися на підприємство «Волиньагроліс». Проте з 80 депутатів збиралося лише 10-12.
Керівник волинського «парламенту» згадав, як колись під час такого дня до Турії, санаторію «Пролісок » та «Лісова пісня» з 18 депутатів після «Проліску» до Луцька доїхало лише дев’ять.
Голова облради сподівається перенести поїздку на вересень, ніби то тоді в обранці завершать проблеми з відпочинком, вступом дітей у школи та виші.
Грицюк пояснив, що виїзні дні депутата організовуються для того, аби показати обранцям об’єкти по яким на комісіях і в сесійному залах відбуваються спори. Голова комісії Василь Дмитрук зауважив, що депутати повинні бачити куди витрачають бюджетні кошти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
антон Показати IP 15 Червня 2010 17:32
Цікаво, а чому поїхали лише 9 з вісімнадцяти??
маруся Показати IP 15 Червня 2010 19:23
спєка нєможлівая, мухі захєкаліся...а ви тут депутатів кличете! в області сидить КРУ! а більшість керівників і є депутатами!
Куратор Показати IP 15 Червня 2010 22:04
та поїхало ж 18, а повернулось лише 9. певно, по дорозі розгубилися - запрацювалися і не встигли на загальний автобус ;))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus