USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати ухвалили звіт Грицюка

30 Червня 2010 12:23
На сесії Волинської обласної ради депутати затвердили звіт голови ради Анатолія Грицюка - за звіт проголосувало 56 депутатів з 60 присутніх обранців.

Після оприлюднення звіту до голови облради звернувся депутат Сергій Слабенко. Він нагадав спікеру про судові рішення, які підтверджують, ніби голова облради висловився некоректно про депутатів.

Слабенко пояснив, що нині є два судових рішення, які вступили у дію і визнають, що Грицюк висловився «дуже некоректно стосовно двох депутатів». Очевидно, йдеться про самого Сергія Слабенка та Василя Столяра.

Депутат поцікавився: чи має намір Анатолій Грицюк вибачатися добровільно, чи чекатиме примусового зобов’язання виконавчих судових органів.

«Я, чесно кажучи, вже забув про них (позови до суду, - ВН). Я з вами пораджуся, як мені зробити краще, аби вирішити це питання», - відповів йому Грицюк.

Нагадаємо, що мова йде про звинувачування голови облради депутатів-«нашоукраїнців» у корупції та висловлювання щодо «нерозумної» діяльності депутатів за час їх каденції.

Окрім цього, Слабенко поцікавився у Грицюка: чи той слідкує за присутністю депутатів на сесіях облради. Адже у журналі присутності є, мовляв, лише кілька підписів. Інші депутати на сесії на з’являються, проте їх голоси присутні.

Анатолій Грицюк повідомив, що регулярно дивиться журнал. Каже, що вимагає, аби карточки видавали депутатам особисто. Крім того, нині прокуратура перевіряє участь депутатів на засіданнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus