USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дівчата повернули через міліцію знайдену сумку з грошима

13 Грудня 2009 10:03
У райцентрі Камені-Каширському всі обговорюють і приємно дивуються благородному вчинку – двоє місцевих дівчат знайшли на автобусній зупинці жіночу сумку з грошима і віднесли її до міліції, аби та повернула згубу власнику.
Дві подруги – мешканка Каменя-Каширського Мирослава Пугач та Олеся Цвих із села Підцир’я – прийшли на автобусну зупинку навпроти міського універмагу. Поряд нікого не було. А на лавці лежала забута кимось жіноча сумочка. На око було видно, що сумка нова. Тому навряд чи її хтось викинув. Ще й напхана речами, бо випирали боки.
Дівчата думали-гадали і врешті вирішили пропустити свій автобус. Зате віднести знайдену сумку в міліцію. Сумнівно, що вона би дочекалася на лавці свою власницю.
Коли розповіли міліціонерам про сумку – ті щиро здивувалися. «То справжні шляхетні дівчата. Вони навіть не зазирнули до сумки. А там, до речі, були документи та дві тисячі гривень», - розповіли в райвідділі міліції.
Цікаво, що власниця сумочки - жителька села Соснівка Надія - тієї миті сиділа у відділку і писала заяву про згубу сумки. На радощах, жінка розцілувала дівчат. І пообіцяла віддячити їм за порядність. Міліціонери теж подякували Мирославі та Олесі за шляхетність. Імовірно, начальство якось відзначить благородство дівчат, - пише газета «Вісник».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
seal Показати IP 13 Грудня 2009 11:41
А ви знаєте, дуже приємно дізнаватися, що не все у нас так погано. І ці дівчата тому живий приклад. Молодці. Побільше б таких свідомих громадян.
OrestN Показати IP 13 Грудня 2009 12:54
ці дівчата видно якісь віруючі бо ті що до пізна в кабаках пропадають так не чинять
Юка Показати IP 13 Грудня 2009 15:43
нехай навіть міліціонери їм випишуть звичайнісіньку грамоту "за порядність", але сам факт вчиненого добра у дівочих серцях лишиться теплим спогадом на усе життя. а нам лишається повчитися шляхетності у дівчат!
Ангеліна Показати IP 14 Грудня 2009 14:55
Усе-таки на світі люди....
Таня Показати IP 14 Грудня 2009 15:00
Браво дівчатам! Хоча сама не впевнена, що вчинила б так само :):):)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus