USD 39.80 40.08
  • USD 39.80 40.08
  • EUR 39.80 40.08
  • PLN 9.85 10.00

Для молоді вибори президента – це можливість підзаробити

11 Листопада 2009 09:48
П’ять років тому молоді українці були в центрі «помаранчевої революції». А зараз? «Німецька хвиля» поцікавилася електоральними  настроями молоді у голови Української студентської спілки Станіслава Куценка – повідомляють «Волинські новини».
У студентів апатія до виборів, бо більшістю їхніх інтересів знехтували й сподівання, які молодь покладала на політиків на минулих президентських виборах, не виправдалися, каже Станіслав Куценко. «Молодь не отримала feedback, тобто вона виклалася на всі 100%, а навзаєм не отримала нічого: ні робочих місць, активне студентство не представлене в органах влади (якщо є молоді  у владі, то це чи від бізнесу чи під батьківською опікою), також молоді люди не отримали обіцяного житла, достойних заробітків. І при чому минуло 5 років, а це великий термін», - каже голова студентської спілки.
За його словами, через розчарування зараз молодь не готова об’єднатися на підтримку політичної ідеї чи єдиного кандидата, як це було 2004 року. Куценко відзначив, що в Україні готові відстоювати свої політичні амбіції лише 3% молодих активістів, а більшість студентів розглядають вибори президента як можливість підзаробити.
Та й самі кандидати у президенти нині не цікавляться молоддю, вважає  Станіслав Куценко. Він розповів, що його молодіжна організація запропонувала підтримку одному з «найпрогресивніших», на їхню думку, кандидату на президентський пост, втім той відмовився від допомоги молоді. «Можливо, кандидати покладаються більше на свої фінанси і на інші категорії, зокрема пенсіонерів, оскільки молодь – це люди настрою: є бажання – всією групою підуть проголосують, або «заб’ють» і підуть всією групою на пиво».
Аби позицію молоді враховували політики, Куценко пропонує починати вчити своїм правам дітей ще з дитсадочка і більше уваги приділяти самоврядуванню як у школах, так і в університетах - пише УНІАН.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Юка Показати IP 11 Листопада 2009 10:15
Вибори - це можливість підзаробити не лише для молоді.... жнива у цей час для багатьох наступають... :)
Николай Показати IP 11 Листопада 2009 10:21
о да. мои студентские года как раз совпали с активными политическими движениями в Украине, помню, только ленивый студент тогда не косил бабло, вот это была золотая жила:) хотя и сейчас можно немного подзаработать, но криза, да и другие факторы уже не дают такой возможности:)
OrestN Показати IP 11 Листопада 2009 12:02
наш іван готовий рідну мати продати лиш би була сіюмінутна вигода. Тому і страждає сам народ від такого світогляду.
Дмитро Тимощук Показати IP 11 Листопада 2009 13:11
Просто політичні війни вже всіх "дістали". Молодь, студенти хапаються за будь-яку можливість підзаробити, а в те,що хтось змінить життя на краще вже ніхто не вірить ((
Vetal Показати IP 11 Листопада 2009 13:49
Та я також підзаробляю і у різних партіях, всіляко їх обдурюючи. Це не означає якщо я працюю в партії регіонів то і за них голосувати буду - це просто найлегші гроші.
seal Показати IP 11 Листопада 2009 22:28
Vetal, не завжди найлегші гроші є найкращими! Дивсь щоб потім не було соромно за "бесцельно прожитые годы".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus