USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Для волинських паломників відкрили сайт

2 Березня 2011 10:58
Волинська єпархія Української православної церкви Київського патріархату відкрила сайт для паломників.
Новий веб-ресурс Осанна, впевнені у єпархії, допоможе волинським паломникам відвідати релігійні святині у різних куточках світу.
За словами Наталії Дунай, яка представляє одну з туристичних фірм, на сайті розміщена вся необхідна інформація для туриста-паломника.
«Дуже часто люди запитують, як одягатися, як поводитися, які молитви потрібно знати, що входить до ціни поїздки, що потрібно для оформлення документів», – зазначила Дунай.
За словами архієпископа Волинської єпархії УПЦ КП Михаїла, паломництво – це в першу чергу, пошук Бога.
«Дуже важливий не лише той факт, що людина відвідала святиню, а й сама молитва, котру паломник творить у такому місці», – зауважив владика.
Завдяки єпархіальному паломницькому центру «Осанна» минулого року близько 10 тисяч лучан здійснили прощі до різних святинь України, також відбулося 4 паломництва на Святу землю. І вперше віряни Луцька здійснили паломництво до Грузії.
«Аналізуючи, як у цьому напрямку працюють інші єпархії, можу сказати, що Волинь серед всіх регіонів України найактивніша. Такого сьогодні немає ніде», – констатувала Наталія Дунай.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Олександр Показати IP 2 Березня 2011 12:23
Як шкода тих людей, котрі їдуть як Паломники, а їх зустрічають як туристів. На Літургічних службах вони є присутніми а не спільно служителями, навіть записки на проскомідію не завжди хочуть приймати. Ось такі ми патріоти бунтарі.
Geo Показати IP 2 Березня 2011 12:25
"Волинська єпархія Української православної церкви Київського патріархату відкрила сайт для паломників." Чому по російськи на сайті?
павло Показати IP 2 Березня 2011 15:27
у звязку з технічними проблемами з 3 березня сайт буде працювати на українській мові. Просимо вибачення за незручності
ORIOS Показати IP 2 Березня 2011 17:10
ЯКА ГАНЬБА! Сайт ніби-то паломницького центру української церкви, а контактна інформація далеких від паломництва туристичних фірм, ще й на російсько-українській мові.
Маша Показати IP 2 Березня 2011 17:17
Ганьба і сайту і псевдопаломництву! Люди!!! Не ведіться!
Полководец Суворов и Адмирал Ушаков Показати IP 2 Березня 2011 17:43
Друг Geo,как Вы правильно заметили.Мы Вас товарищ патриет всецело поддерживаем.Берегите ваших братьев и сестер.Особенно ни в коем случае не пускайте их в Белоруссию и Россию,там же службы на церковно-славянском.Глядишь и придут в разум и станут прихожанами Покровского храма или Всех волынских святых.Вышел из дому как турыст,а вернулся христианин.Пожалуйста Вы уж позаботьтесь о зеркале души.
ігумен Мелентій Показати IP 2 Березня 2011 17:58
...тому по-російськи, що це мова братнього православного народу. Для Господа нема "ні еліна, ні іудея", а ви розділяєте людей - за вами стоїть антихрист.
Софія Показати IP 3 Березня 2011 08:35
Якщо "український ІГУМЕН" за панування мови братнього православного народу,а владика Михаїл благословляє дуріння народу під назвою "паломництво" то тоді в чому проблема, якщо "братній православний народ" отримає статус юридичної особи української церкви?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus