USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До 8 Березня Янукович дав орден ігумені із Зимного

6 Березня 2011 09:33
Настоятельку Свято-Успенського Святогорського Зимненського ставропігійного жіночого монастиря УПЦ, що на Волині, ігуменю Стефану (Валентину Бандуру) Президент України відзначив орденом княгині Ольги II ступеня.
Про це йдеться в Указі глави держави «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Міжнародного жіночого дня», розміщеному на інтернет-представництві Президента України.
У документі зазначається, що високої нагороди ігуменя Стефана удостоєна за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Не монах Показати IP 6 Березня 2011 11:01
Головне, що за "науково-технічний розвиток Української держави". Хай розкаже матушка-ігуменья, скільки дурниць вона натворила, що тепер для порятунку від руйнації монастиря потрібно витрачати мільйони гривень. Чому в Святоуспенський собор, який навпіл розколює величезна тріщина, зараз не пускають мирян.
Орденоносна Показати IP 6 Березня 2011 12:34
Краще б він їй, як і Кучма, мінівана "Мерса" подарував, або ще один "Смарт" для підлеглих. А то так банально - орден до 8 березня, яке православні церковники начебто не визнають.
іринка маленька Показати IP 6 Березня 2011 20:07
А що монашки святкують бісовсько-комуняцьке свято 8 березня?
Лучано Показати IP 7 Березня 2011 12:56
З усією повагою ставлюсь до матушки Стефанії, як до духовної особи. Але скажіть мені: 1. При чому тут її вклад у "соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній" розвиток Української держави; 2. При чому тут комуністичний день жінок впроваджений Кларою Цеткін. Ідіотизм якийсь!
Ха-ха!- 3 рази Показати IP 8 Березня 2011 18:18
Так це якраз до того, що наш Проффессор мастак на курйози!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus