USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

До літа на Волині не готовий лише один табір

31 Травня 2010 14:09
До літніх канікул із семи профспілкових позаміських дитячих таборів на Волині до роботи готові шість.

Про це стало відомо на засіданні міжвідомчої комісії з питань відпочинку та оздоровлення дітей у Волинській облдержадміністрації.

Як розповів заступник начальника управління сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА Ігор Дмитришин, один із таборів потребує невідкладного ремонту.

«Вік основної частини таборів складає 40-50 років. Вони потребують не лише щорічного поточного ремонту, а капітального ремонту та відновлення матеріально-технічної бази. Можуть запізнитися з відкриттям позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Орлятко» профспілки ВАТ «Електротермометрія». В таборі проведений поточний ремонт. Проте на перекриття даху необхідні кошти в сумі 240 тисяч гривень, які підприємство виділити не може», - зазначив чиновник.

Представники Федерації профспілок підтвердили цю інформацію. І зазначили, що ремонт все-таки проводиться. Табір зможе прийняти дітей, щойно буде відремонтовано дах.

На всі табори профспілковий комітет виділив 240 тисяч гривень, які були використані на ремонт.

Втім, така інформація не задовольнила заступника голови волинської ОДА Олександра Курилюка.

«Ви вважаєте, що суми 240 тисяч гривень достатньо? Кажете, грошей більше ніде немає? То може варто буде поставити питання про зміну форми власності цих таборів, якщо профспілки не зможуть утримувати ці табори?», - поцікавився чиновник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus