USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дозволи на розміщення відходів мають лише 112 підприємств Волині

1 Жовтня 2010 17:32
На Волині за останні роки зросла кількість підприємств та фірм до 2 900, які мають ліцензію на пасажирські перевезення, однак лише 20 з них отримали ліміти на поводження з відходами.
Про це розповів заступник голови Волинської облдержадміністрація Віталій Карпюк. «Дивує те, що лише 20 з них отримали ліміти та діють згідно чинного законодавства. Виникає питання: куди дівають відходи – шини, акумулятори – інші? Відповідь проста: забруднюють річки, озера та територію області», – зазначив чиновник 1 жовтня під час селекторної наради, повідомляє прес-служба ОДА.
«В області лише 112 підприємств отримали дозволи на утворення та розміщення відходів та є законослухняними», – повідомила начальник державного управління охорони навколишнього природного середовища в області Світлана Якубишена.
Головам РДА та міським головам дано доручення провести облік підприємств, які мають відходи від виробництва І-ІV класу небезпеки, на отримання лімітів, та подати в обласне управління охорони навколишнього природного середовища.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus