USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Двоє на краденому мотоциклі намагалися перетнути кордон

23 Жовтня 2009 10:39
Двоє на мотоциклі незаконно перетнули лінію державного кордону поза пунктом пропуску із республікою Білорусь в Україну та направились у бік Самарів. Відкрита місцевість дала змогу молодикам завчасно побачити «зелені кашкети». Невідомі кинули мотоцикл і рушили на територію сусідньої Білорусі, аби втекти від українських прикордонників. Про це повідомляють «Волинські новини».
За інформацією прес-служби начальника Луцького прикордонного загону, старшому зміни прикордонних нарядів відділу прикордонної служби «Самари», що в Ратнівському районі Волині, 22 жовтня о 12.30 від прикордонного патруля надійшла інформація про виявлення на напрямку Дивин (Республіка Білорусь) – Самари (Україна) двох громадян, які на мотоциклі незаконно перетнули лінію державного кордону поза пунктом пропуску із РБ в Україну та направились у бік Самарів.
Прикордонний патруль вжив усіх заходів для затримання правопорушників, але відкрита місцевість дала змогу молодикам завчасно побачити «зелені кашкети». Невідомі прийняли миттєве рішення: кинути мотоцикл та зникнути на території сусідньої Білорусі, бо українські прикордонники їх переслідувати там не зможуть. Але марно сподівались порушники кордону уникнути відповідальності - добре налагоджена взаємодія з білоруськими колегами та вчасно надана інформація про правопорушення на кордоні дали свої результати.
Вже невдовзі сусіди по той бік кордону повідомили, що спільно з міліцією затримали одну особу без документів (зі слів неповнолітнього громадянина України), який причетний до порушення держкордону з метою контрабанди, де знаходиться другий мотоцикліст - наразі з’ясовують. Додатково білоруси перевірили  по базі даних наданий українською стороною номер рами мотоцикла, бо державні номери були відсутні, та повідомили, що мотоцикл «Мінськ» - викрадений і розшукується Кобринським райвідділом міліції у Брестській області.
Наразі встановлюються особи невідомих, проводяться оперативні заходи, а мотоцикл планується передати фіскальним органам.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus