USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Двоє волинян «відмили» 665 мільйонів

22 Квітня 2010 10:39
У ході операції «Бюджет» волинські податківці виявили 665 мільйонів гривень легалізованих злочинним шляхом.

Управління податкової міліції ДПА в області інформує про факт відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом, службовими особами волинського ТОВ. Кримінальну справу за ознаками фіктивного підприємництва та легалізації коштів, здобутих злочинним шляхом, прокуратурою області порушено кілька днів тому.

Співробітники податкової міліції з’ясували, що двоє волинян – один керував товариством юридично, а інший фактично – торік зняли готівкою 665,2 мільйона гривень із рахунку товариства в банку з призначенням «надання позик фізичним особам».

Попередньо кошти на рахунок ТОВ перераховували різні суб’єкти господарювання нібито за товари та послуги. Але, як встановили правоохоронці, за дріб’язковими угодами.

Діяльність самого товариства, на думку правоохоронців, однозначно має ознаки фіктивного підприємництва. Крім того, фінансово-господарські операції на ТОВ здійснювались особами, повноваження яких мали фіктивний характер. І спрямовувалися на приховування отриманих в такий спосіб коштів та доведення підприємства до банкрутства.

Не випадково керівники ТОВ ухилялися від проведення податкової перевірки ТОВ, допоки протягом півріччя тривали операції із легалізації «брудної» готівки – стверджують в УПМ ДПА на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus