USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Директор цукроварні потрапив двічі під кримінал

15 Червня 2010 13:09
Директор одного з волинських цукрових заводів виплачував заробітну плату без сплати податків.

Про це інформує прес-служба управління податкової міліції обласної ДПА.

Порушення виявили співробітники податкової міліції області в ході проведення заходів в рамках операції «Бюджет». Проти підозрюваного директора цукроварні порушена кримінальна справа за ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Здійснюючи оперативний супровід цієї кримінальної справи, правоохоронці зібрали матеріали про зловживання службовим становищем.

Зокрема, як стверджують у податковій міліції області, директор підприємства організував виплату заробітної плати працівникам підприємства без одночасної сплати страхових внесків до Пенсійного фонду та податку з доходів фізичних осіб.

Такими діями посадовець завдав матеріальної шкоди державі. До бюджету не надійшло майже 300 тисяч гривень податку доходів фізичних осіб, а Пенсійний фонд недоотримав майже мільйон гривень.

За зібраними податковою міліцією матеріалами слідчий відділ податкової міліції днями порушив іще одну кримінальну справу відносно директора цукрового заводу, яку об’єднав із попередньою - про несплату податків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
vsc Показати IP 15 Червня 2010 15:49
Делиться нужно было.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus