USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Екологи карають селян за прісну воду

27 Квітня 2010 15:37
Державна екологічна інспекція з початку року провела понад 100 перевірок із питань охорони та раціонального використання підземних прісних вод.

Під час інспекції виявлено 14 фактів самовільного водокористування без наявності дозволів на спецводокористування або несвоєчасного його продовження, - інформує прес-служба обласної екоінспекції.

Відтак, до адміністративної відповідальності притягнуто 12 посадовців. Їх оштрафували загалом на 952 гривні.

3а самовільне користування підземними водами уже виставлено сім претензій на 23 663 гривень. Серед порушників природоохоронного законодавства – луцькі підприємства «Волиньсантехкоплект» та «Три Л», ПСВК «Колос» із села Седлище Любешівського району, Луківське УЖКГ Турійського району, СГТзОВ «Дружба» села Бруховичі Ковельського району, СГВК «Дружба» села Хворостів Любомльського району. На спеціальний рахунок місцевих рад вже надійшло 13 375гривень.

Крім того, призупинено експлуатацію артезіанських свердловин у трьох суб’єктах господарювання - СВК «Відродження» села Кричевичі Ковельського району, ПОАФ «Колос» села Мерва Горохівського району та ФГ «Аміла», що в селі Радовичі на Турійщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus