USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Екологи заборонили експлуатувати ставки

13 Липня 2010 13:15
Екологічна інспекція призупинила експлуатацію ставків підприємством «Соціальна сфера» на території Лищенської сільської ради луцького району.

Про це йдеться у рішенні першого заступника головного державного інспектора з охорони навколишнього середовища Волинської області Олександра Ткачука.

Експлуатація ставків в межах Лищенської сільської ради Луцького району здійснюється з порушенням вимог чинного законодавства, - стверджує інспектор.

Порушення полягають у тому, що відсутній дозвіл на спецводокористування та договір на оренду водних об’єктів. Це є порушенням Водного кодексу України та Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища».

У зв’язку з тим, що експлуатація ставків в межах Лищенської сільської ради Луцького району здійснюється з порушенням вимог природоохоронного законодавства, експлуатація даних ставків підлягає призупиненню – вирішив Ткачук.

«Призупинити з 21.06.2010р. експлуатацію ставків в межах Лищенської сільської ради Луцького району Волинської області до усунення порушення вимог природоохоронного законодавства вказаного в констатуючій частині цього рішення», - йдеться у рішенні еколога.

Дозвіл про відновлення експлуатації ставків в межах межах Лищенської сільської ради Луцького району Волинської області ЗАТ «Соціальна сфера» може бути виданий лише письмово Головним державним інспектором з охорони навколишнього природного середовища Волинської області, його заступниками або вищими за посадою особами Мінприроди України, за умови безумовного усунення порушення вимог природоохоронного законодавства, - наголошується у документі. Й додається, що «оскарження цього рішення не звільняє від його виконання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рибалка Показати IP 13 Липня 2010 23:03
А як призупинити експлуатацію ставка - злити з нього воду чи що?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus