USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині заборонили експлуатувати 5 атракціонів

22 Червня 2010 16:13
Управління Держгірпромнагляду у Волинській області перевірило атракціонну техніку та виявило 15 порушень нормативно-правових актів з питань охорони праці.

Про це повідомили у прес-службі Держгірпромнагляду у Волинській області.

В результаті перевірки заборонили експлуатацію двох атракціонів у міському парку культури та відпочинку Ковеля та трьох – у Нововолинську.

Характерні порушення, виявлені під час перевірок - відсутність положення про навчання та перевірку знань з питань охорони праці, несвоєчасне поновлення дозволу на виконання робіт та експлуатацію об’єктів підвищеної небезпеки. Також Держгірпромнагляд виявив факти відсутності проведення спеціалізованою організацією технічного огляду атракціонів, адже були відсутні акти про це.

На пересувних атракціонах несвоєчасно проводяться вимірювальні роботи опору ізоляції та заземлюючих контурів.

За виявлені порушення до адміністративної відповідальності притягнули двох підприємців у Ковелі та Нововолинську, у яких на балансі знаходиться атракціонна техніка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus