USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Екологи знайшли у Ківерцях 57 кубометрів сміття

30 Квітня 2010 16:29
Інспектори обласної Державної екологічної інспекції до гідного відзначення 65-ї річниці Дня Перемоги провели позапланову перевірку благоустрою Ківерців.

Як повідомляє прес-служба відомства, під час інспектування виявлено чотири стихійних смітєзвалища. Там переважно мешканці райцентру стихійно скинули близько 57 кубометрів сміття.

За виявлені правопорушення до адміністративної відповідальності притягнуто начальника Ківерцівського ВУЖКГ. Головного комунальника міста оштрафували на 850 гривень.

Голові Ківерцівської міської ради було видано припис усунути виявлені порушення. Якщо мерія не відреагує на припис, екологи інспекції нарахують збитки і Ківерцівській міськраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus