USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Екологи зупинили на кордоні кондиціонери без документів

26 Квітня 2010 15:49
На автотерміналі Ягодинської митниці екологи обласної екоінспекції тимчасово заборонили в’їзд до України чотирьом вантажівкам із-за кордону.

Як інформує прес-служба обласної держекоінспекції, вантажівки зупинили в українсько-польському пункті пропуску впродовж чотирьох діб – із 21 по 25 квітня.

Під заборону потрапили іномарки «ДАФ», «Сканія» та «Рено»,які перевозили кондиціонери та хімічні речовини.

Три іномарки транспортували з Польщі кондиціонери та обладнання для кондиціювання повітря, загальною вагою 13 тонн до міста Тернополя і Київської області. Ще одна - автомобіль «Рено» віз із Швейцарії продукти хімічного виробництва, вагою 400 кілограмів.

Причиною затримки вантажів є відсутність листа-роз’яснення Мінприроди України. Цей лист мусить бути в перевізників згідно з постановою уряду «Про затвердження переліків товарів, експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню, та обсягів квот у 2009 році».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хакір Показати IP 26 Квітня 2010 16:44
Ну то зайшли б на сайт мінприроди і роздрукували. Чого воду мутити? Чи дальнобійники незахотіли "ділитися"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus