USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Фронт Змін» підтримав дітей з особливими потребами. Фото

23 Червня 2010 12:43
У Волинському обласному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів 22 червня відбувся випускний, на який завітали і представники організацій, що сприяють роботі цього закладу.

Зокрема, провести випускний допомагала Волинська обласна громадська організація «Фронт Змін». Її голова Олександр Пиза вітав вихованців центру та бажав їм успіхів та здоров’я.


«Волинський обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів робить дуже особливу, і дуже потрібну роботу. Адже його вихованці – це діти особливі. Тому й потреби у них – такі ж. Без самовідданої і професійної роботи лікарів, педагогів, психологів таку дитину не вдалося б підготувати для навчання в школі, зробити більш самостійним членом суспільства. «Фронт Змін» розуміє важливість такої роботи, тож завжди, в міру можливостей і сил стараємося допомагати центру».

Випускникам центру дісталися подарунки від ВОГО «Фронт Змін» - книги та солодощі. А кафе «Ніагара» організувало для випускників солодкий стіл.

Провести випускний Центру допомогли Волинська обласна громадська організація «Фронт Змін», ТМ «Всеволодівські делікатеси», Кафе «Ніагара», Волинський обласний благодійний фонд «Європейський вектор».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Аверс Показати IP 23 Червня 2010 13:19
повідомив, що було зібрано аж 9 ранців для дітей - а пропіарилися так, наче півлуцька ощасливили (напевно "Аверсу" etc більше грошей заплатили за рекламу) не соромно на дітях так піаритися? А Кравчук так себе і Бондаря хвалить, що наче ніхто не знає, що це за поци. Вже "змінні франти" і "єцуни" в одній підводі хочуть до влдаи добратися, щоб знов надерибанити побільше. Аж верне від ци т.з. політиків
а Показати IP 23 Червня 2010 16:41
Дуже легко когось поливати грязюкою. Однак бажаючих допомагати з таких як ви під Центром черга не стоїть. А пану Олександру іще раз дякуємо і за ранці, і за принтер І за змогу випускати газету І за те , що Аверс показав як нам необхідна допомога.
в Показати IP 25 Червня 2010 22:52
Ми вдячні всім хто нам допомагає. А вам слабо ????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus