USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Фронт Змін» відмежувався від чорного піару у «Вільній думці»

27 Жовтня 2010 17:02
Волинська обласна організація політичної партії «Фронт Змін» заявила, що до інформації, надрукованої у газеті «Вільна думка», їх політична сила ніякого відношення не має.
Про це йдеться у заяві обласного осередку партії, поширеної його прес-службою 27 жовтня.
У тексті заяви йдеться:
«Шановні волиняни! 27 жовтня вийшов друком 39 номер газети «Вільна думка», що позиціонує себе як «незалежний громадсько-політичний часопис». Видання містить інформаційні та агітаційні матеріали про нашу політичну силу та її керівництво, заклики голосувати за політичну партію «Фронт Змін», які розміщені на шпальтах газети поряд з зображеннями, що принижують честь і гідність наших політичних опонентів.
Заявляємо, що політична партія «Фронт Змін» відмежовується від інформації з неетичними зображеннями, поданої у 39 номері газети «Вільна думка». Ми не є авторами публікацій, тому не несемо відповідальності за їхній зміст. Наша політична сила не замовляла розміщення матеріалів у часописі з агітаційною метою.
«Фронт Змін» не вважає «чорний піар» достойним методом ведення політичної агітації»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Tarantino Показати IP 27 Жовтня 2010 17:08
Респект - тому, хто оприлюднить скани з Вільної думки, яку Фронт змін так гарно прорекламували )))
Лучано Показати IP 28 Жовтня 2010 09:22
Так їм і треба. Будуть знати як з Панасюком жити взасос. Не один повівся на можливість мати матеріали у "Божевільній думці", якого потім Панасюк обгадив. А вони й далі туди пруться.
Кандидат в депутати Показати IP 28 Жовтня 2010 10:43
Цю, так звану газету, люди бридливо відкидають в сміття, як щось гниле і смердюче. А Панасюк може продатись тому, хто більше дасть на одну гривню. Він вже чорнить Бондара і відбілює інших - тих, хто всуне йому в руку, як сліпцю під церквою, зімяту сотню. Страшна і небезпечна людина, руки ніхто не хоче подати, усі шарахаються, як від чуми.
Марія Показати IP 28 Жовтня 2010 11:01
Підтримую кандидата в депутати. Я мала з цією поганню справу ще тоді, коли він трохи працював на телебаченні, а потім мав шлейф судових позовів. Він завжди грає на чужій біді. І зараз, перед виборами, розворушив чужу біду - аварію з Шибою на Рівненщині. Ще й свій портрет поставив, що нагадує Дракулу і зморщений, як сушений опеньок. Бридоття!!!!!!!!!!!
Психіатр Показати IP 28 Жовтня 2010 14:14
Цікаво хто Кравчука Панасюку замовив? і треба сказати ця вонючка роботу знає. Опуси Панасюка давно пахнуть шизоїдністю, та Божевільна думка невдовзі стане фаховим виданням психіатричної клініки в Ліпінах.
чиновник Показати IP 28 Жовтня 2010 15:53
Люди, я вас закликаю - бережіться цієї небезпечної людини! Він буде сидіти з вами, пити каву, зачне мову про педерастію, анонізм чи гомосеків, і якщо ви її підтримаєте, то завтра він напише, що ви - гомосексуаліст, педараст і т.п. Якщо ви заговорили з ним - це вже небезпека. Для нього всі погані: Шиба, Лесюк, Трофимчук і ще сотні і тисячі людей, на яких він відригує свою отруту. Жодна влада його не влаштовувала, а нині не влаштовує і його колишній утриманець Бондар. Він лив бруд на одного з найавторитетніших журналістів Волині Нагорного, з "допомогою" таких же "пісятєлей", як сам, обгадив Чечелюка, назвав його плагіатором, хоч сам його постійно передруковує у своїй брудній ганчірці. Обходьте цього небезпечного типа десятою дорогою і ви від цього тільки виграєте. В українців є прислівя: Краще з розумним згубити, ніж з дурнем знайти. Будьте благорозумні - ніколи не загравайте з цією купою лайна, яку навіть вже давно залишили червяки.
Рома Показати IP 28 Жовтня 2010 18:06
Бля, про шо ви гутарите? Знайшли тему. Просто, не звертайте увагу на немиту свиноту. Викиньте на... з памяти. Для мене вин не існує вже 1о років. Просто, вичиркнув з памяти, розгрузився. Робіте так як я а то ше заболієте.
з Гагаджі Показати IP 28 Жовтня 2010 18:33
Комуно-більшовицький хамелеон. Запроданець. Ветеринарно-партшколо-совіцький пристосуванець. Це люди усіх часів і усіх народів. При советах він сидів на залупі більшовиків, а потім раптово пересів на залупу кривицьких, бондарів, щоправда, так же безславно вони скинули його з то ї ж залупи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus