USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гідрометцентр попереджує: повінь наступає на Полісся

19 Березня 2010 17:15
19-23 березня продовжиться розвиток весняного водопілля річках басейну Прип’яті – можливе затоплення заплав, а відтак і будинків у цих зонах.
Метрологи попереджують про підтоплення на річках басейну Прип’яті з підйомом рівня вод на 0,3-1,0 метра. Зокрема, на 0,1-0,5 метра над поточним рівнем у Ратнiвському, Любешiвському, Маневицькому районах Волині.
Очікується подальше затоплення заплавних територій та перевищення небезпечних відміток підтоплення.
Подібна загрозлива гідрологічна ситуація на річці Случ, яка тече крізь сусідню Рівненську область. Там можливе формування заторів льоду з додатковим ростом рівня води на 0,5 - 1,0 метра.
Синоптики заодно прогнозують формування чергової хвилі водопілля на рiчках басейну Захiдного Бугу.Однак це більше стосується Львівської області, аніж Волині, - інформує Український гідрометеоцентр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Provokator Показати IP 19 Березня 2010 21:08
Ну все, полішуки! Будемо вчитися дайвінгу по-волинськи. Замість екзотичних рибок шкарпетки під водою шукатимемо... :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus