USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Гіль відмовився від «прокурорського будинку». Поки що

14 Жовтня 2010 16:01
Будівництва будинку по вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів для працівників прокуратури не буде, так як від цього проекту відмовився прокурор області Андрій Гіль.

Про це посадовець повідомив 14 жовтня під час брифінгу.

Нагадаємо, жителі будинків 28 та 30а проспекту Соборності та вулиць Воїнів Інтернаціоналістів 1 протестували проти будівництва в їхньому дворі багатоповерхівки для працівників прокуратури, так як це зруйнує майданчик для дітей.
Гіль зазначив, що 13 жовтня «спонтанно» разом з першим заступником Володимиром Веселухою виїхав на місце, де мав постати будинок. До правоохоронців вийшли люди – мешканці навколишніх будинків.

«Оскільки там були представлені проекти, де проходять комунікації всі, в тому числі кабелі, газ, вода і так далі – ми відмовилися від будівництва цього будинку в цьому місці. Де би, по-перше, ліквідувався спортивний майданчик для дітей. Категорично ми цього проти, майданчик залишається, бо там багато дітей. Ми тут надаємо перевагу дітям і мешканцям цього будинку», - зазначив прокурор.

Він зазначив, що сподівається, що новий склад міської ради виділить їм нову ділянку. Адже лише апараті прокуратури більше 20 людей живуть на зйомник квартирах, не рахуючи прокуратуру Луцька.
Однак, Гіль не виключив, що якщо вдасться переробити проект не зачіпаючи сквер і майданчик, а також обговоривши питання з мешканцями – будинок таки постане.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Міля Показати IP 14 Жовтня 2010 16:10
Ой які бідні прокурори. 20 чоловік без квартир, на вулиці живуть напевно, просто плакати хочеться. А ті прокурори, що вже отримали по 3-5 квартир, і особняки мають по 600-900 кв. м. чому не діляться із своїми колегами?
Читач Показати IP 14 Жовтня 2010 16:29
Супер!!! Це справжня перемога громади!
Олена Показати IP 14 Жовтня 2010 16:43
Треба брати приклад з мешканців будинків сусідніх, які не побоялися виступити проти і домоглися свого!
лучано Показати IP 14 Жовтня 2010 17:23
от тому то міська прокуратура працює на побігушках у шиби. квартири відробляєю
Ольга. Показати IP 15 Жовтня 2010 10:03
Супер, якщо добивались, то добились.Молодці!!!!! Брати з них приклад і не мовчати. А за які такі заслуги їм квартири давати безплатно за наші податки,хто вони такі. Кому нужні ці прокурори і їм подібні.Яка від них користь. Служать можновладцям, а нам простому люду не дають квартир.Бідні дійсно накрали стільки,що вухами пре і ще давайте їм.За свої хай будують ми повинні ,платники податку вирішувати кому дати квартири, а не вони самі собі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus