USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Грип на Волині вщухає, – Тимошенко

9 Листопада 2009 18:16
Сьогодні під час робочого візиту на Волинь глава уряду повідомила, що епідемія грипу в країні загалом і на Волині зокрема йде на спад. «Проте, це не значить, що епідемія вже в історії», ― зазначила Прем’єр. Про це 9 листопада повідомляє репортер «Волинських новин».
Юлія Тимошенко повідомила, що тенденція розвитку грипу на Волині відрізнялась від загальної по Україні: «Волинь мала дві пікові доби захворюваності: 2 листопада та 6, коли захворюваність перевищувала 3 тисячі осіб. Проте, станом на восьме листопада ця цифра складає 1105 хворих на гострі респіраторні вірусні захворювання і грип. У той час, як загалом по Україні був один різкий пік захворюваності».
Натомість, за повідомленням голови облдержадміністрації Миколи Романюка, показник захворюваності станом на 9 листопад все ще перевищує епідеміологічний поріг у 5,6 раза.
Після того, як країна увійшла в стадію післякарантинного періоду, глава уряду закликала і надалі забезпечити протиепідеміологічні заходи. Зокрема нагадала, що губернатор мусить забезпечити пошиття та збереження в держрезерві марлевих пов’язок із розрахунку по 2 на кожного волинянина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Зеник Показати IP 9 Листопада 2009 18:28
А ВОНА при чому тут? Будь-яка епідемія має період росту, і період спаду, а ВОНА робить з цього СВОЮ заслугу! Надіюсь на виборах ВОНА пролетить, і поїде жити до свого зятька в Англію!
Юка Показати IP 9 Листопада 2009 19:02
До Зеника: але ж якщо ВОНА пролетить, то хто лишиться? зек чи помаранчева ганчірка? ні, народ обире Противсіх :)))
OrestN Показати IP 9 Листопада 2009 20:29
ВОНА розкрутила свинську істерію, а тепер ВОЗА заявляє про кінець її піару. Юля Цариця піднебесна! Алілуя!!
Василь Показати IP 9 Листопада 2009 20:51
А БЮТівці на фоні прапора БЮТ роздають заготовлені марлеві повязки. "Памятайте хто вас спас". ЧОРНУХА повна.
seal Показати IP 9 Листопада 2009 22:23
Приємно чути інформацію, про спад епідеміїї. Дивує лишень одне, чому її озвучує прем'єр, а не лікар-фахівець. Це було б значно логічніше. Але що поробиш - вибори.
ТЮЯ Показати IP 10 Листопада 2009 03:06
Юлія Володимирівна поставила правильно питання про єпідемію: обмежила і заборонила масові заходи. Так треба робити кожен рік. Збережуться люди. Але ось два іноземця Кісельов та Шустер проігнорували вимогу міністра, збирали на свої програми понад 100-150 людей. Люди сиділи без масок. Особливо хизувалися цим дупатати(Відомо, що віруси годинами зберігають свою активність у сухому, теплому і малорухомому повітрі, але майже миттєво руйнуються у прохолодному і вологому рухомому повітрі. У цьому сенсі мітинг у центрі Київа на який зібралося 200000 чоловік менш небезпечний чим збори 100 людей у телевізійній аудиторії. .У Росії за неносіння марлевих повязок штраф-500 руб.Так спасаються росіяне) А на передачах Кісельова і Шустера сміялись над людьми, які носять маски. Соромно було дивитися на передачу «Свобода вірусів -пир декого під час чуми» . Дехто жалкував, що у цьому осінньому періоді померло менше людей ніж у відповідному періоді минулого. Ніхто не сказав, що менше померло і захворіло людей тому, що ЮЛЯ ввела карантин. Ну а вибори, а вибори потім!
OrestN Показати IP 10 Листопада 2009 08:18
Епідемія трапляється щороку. Епідемія вщухає не дякуючи білосердешній владі, а по природнім ознакам. БЮТ просто на всьому піариться, але рейтинг не врятувати!
Нюша Показати IP 10 Листопада 2009 09:34
ВОНА закупила велику кількість медичних масок,які дозволяють захищати людину,і почала розвозки в необхідній колькості цих медецинських масок у всі регіони України.
OrestN Показати IP 10 Листопада 2009 10:31
ВОНА це робить не тому що біла і пухнаста, а тому що вреться в президенти! А якщо не так, то це могла зробити минулого сезону і позаменугого.. Тому маємо суцільний піар і обман!
Николай Показати IP 10 Листопада 2009 10:49
Обратил внимание на то, что снизилось число тех, кто ходит в масках.Вообще то считаю это хорошим признаком, паника понемногу устаканивается, уже нет таких очередей в аптеках
зрі в корень Показати IP 10 Листопада 2009 10:52
які маски, яка епідемію: населення Землі має скоротитись. Про це вже давно говорять, а дехто й план склавяк це здійснити. Природних ресурсів вистачить лише на шосту частину сьогоднішнього населення рсурси вичерпуються. Наша свиняча епідемія серед політиків - то не тимчасова піаракція, то старт до примусової вакцинації, контролю за кількістю населення і Уряд тут мовчазний спостерігач: гроші у МВФ взяті і відробляти їх тре. Недавно ВР прияняла проект масової вакцинації, тепер про неї говорять всі, кому не лінь. Готуйте доски, панове, хто буде прививатись. Іч прививкою вводяться мікрочіпи (до 70 мкм розміром)- нанотехнологія, іі ви під ковпаком. Доводити шось після того, то скоротити собі життя, адже ви вже під котролемзі супутника. Будь-яка команда буде вами виконана, адже в вашому тілі знаходиться робот. Інфо про це в неті достатньо, особливо на англомовних сайтах з США, там багато вже спохватись, тому зона випробувань нової вакцини - Україна. Поки ви сперечаєтесь - чи стравді є епідемія і про вибори, за ширмою відбувається підготовка до глобальної вакцинації. "Бійтесь данайців, дари приносящих"
Лікар Показати IP 10 Листопада 2009 11:01
А що ж це за злочин відмітити, що в результаті заходів організованих урядом, почався спад в епідемії. Дякуємо Тимошенко за те, що не розгубилась та нормально організувала роботу
Николай Показати IP 10 Листопада 2009 11:26
Нормально организовала роботу? вы видели что в аптеках творилось? это нормальная организация:
Кицька Показати IP 10 Листопада 2009 13:06
Невже завдяки Юльці?....
Кицька Показати IP 10 Листопада 2009 13:18
Грип приїзду Юлі злякався :)
Квіточка Показати IP 13 Листопада 2009 15:36
Правильна організація роботи,"закупівля масок,медикаментів".ВОНА МОЛОДЕЦЬ!
Ceed Показати IP 13 Листопада 2009 15:41
Карантин,медикаменти.ВОНА старалась!
Маріана Показати IP 19 Листопада 2009 13:36
Юлія Володимирівна поставила правильно питання про єпідемію: обмежила і заборонила масові заходи. Так треба робити кожен рік. Збережуться люди. ВОНА закупила велику кількість медичних масок,які дозволяють захищати людину,і почала розвозки в необхідній колькості цих медецинських масок у всі регіони України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus