USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Грипу ще немає, але хворих волинян побільшало

2 Грудня 2010 13:05
З настанням холодної погоди пацієнтів у поліклініках і викликів до хворих на Волині побільшало.
За останній тиждень кількість хворих в області збільшилася на 27 відсотків. Захворіло понад 6 тисяч осіб. Більш як чотири тисячі з них – діти, повідомляє «Волинь-нова».
Наразі жодного випадку захворювання на грип не виявлено.
Йде, переконують медики, сезонний спалах захворюваності. Людей вражають різновиди вірусних інфекцій, які мають симптоми, схожі до грипу.
Рівень захворюваності завдяки теплій погоді, яка трималася у листопаді, цього року нижчий, ніж торік у цю пору, і нині не перевищує епідемічного порога.
За словами заступника начальника головного управління охорони здоров'я облдержадміністрації Марії Гогоші, медики готові до зустрічі з гриппом: є необхідні ліки, вакцини.
Для надання допомоги хворим у лікувально-профілактичних закладах області розгорнуто 536 інфекційних ліжок, у разі потреби буде перепрофільовано ще 495.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
УМГУ! Показати IP 2 Грудня 2010 16:12
ЛІКАРІ ЩЕПИЛИСЯ УСІ. І ЩО : ПОЛОВИНА - ЛЕЖИТЬ З ТЕМПЕРАТУРОЮ, ПОЛОВИНА ШМОРГАЄ НОСОМ І ЧОВГАЄ НА РОБОТІ. А ВИ КАЖЕТЕ:ГРИП
Яринка Показати IP 2 Грудня 2010 16:57
Нуі нічого дивного і страшного!Застуда і грип завжди були і будуть,особливо в осінньо-зимовий період!!!це лише минулого року популістка з косою зіграла вдало на цьому!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus