USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грицюк «газифікував» село одним телефонним дзвінком

22 Червня 2010 09:02
У селі Зарудче Любешівського району урочистий пуск газу відбувся ще 15 травня, проте окрім кількох хат, куди газопровід розпломбували показово, село й досі сидить без газу – газовики вимагають погасити заборгованість.

Про це стало відомо 19 червня на прийомі громадян, який провів голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк під час робочої поїздки в Любешівський район.

На прийом до Грицюка прийшла ціла делегація жительок села Зарудче. «Нам проведений вуличний газопровід, ми створили кооператив, частина людей розрахувалася повністю, частина – ні. Ми то з ними воюємо, але ж ви знаєте наших людей!…», - пояснювала на прийомі Грицюку жителька Зарудчого.

Сільський кооператив заборгував Камінь-Каширському управлінню газового господарства 17 тисяч 600 грн.

«То ми просто просимо, щоб нам хоч на кожній вулиці, отим людям, які розрахувалися, пустили газ! Щоб хоч просто запалили, щоб побачили ті, хто не хоче платити, що горить, що все нормально. Тоді люди почнуть платити», - запевняла зарудчанка голову облради.

«Гроші збираємо, але повільно… Зараз пішли ягоди – може люди щось зароблять, і почнуть платити. А люди які повністю проплатили - страдають», - казали люди.


Грицюк зателефонував голові правління ВАТ «Волиньгаз» Мирославу Короті і попросив, якщо є така змога, допомогти. Через півгодини Грицюка запевнили, що борг селян не є критичним, отже газ пустять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Руслан Показати IP 22 Червня 2010 12:43
Але й стиль написання у Вас: "Что вижу, то пою"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus