USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На місці ДТП у Стиру знайшли ще одного потопельника

9 Квітня 2015 17:39
Міліція продовжує з’ясовувати обставини трагічної аварії, яка сталася у ніч із 4 на 5 квітня сталася поблизу села Боровичі Маневицького району. Нагадаємо, близько третьої години ночі автомобіль «ВАЗ 2014», у салоні якого перебувало четверо людей, злетів з обриву в річку Стир. Загинули 39-річний батько, його двоє дітей, 17-літній водій.

Діти пішли шукати п’яного батька, і загинули разом з ним, - повідомляє «Волинська газета».

Наступного дня, крім них, у воді виявили тіло чоловіка, котрий зник безвісти ще 19 жовтня. Тривалий час його шукали марно. Натомість, подейкують, гадалка, до якої зверталися, казала: один утопленик покаже, де був другий.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у той же день авто, яке злетіло в Стир, підняли, знайшли тіла 4-х загиблих. ФОТО. ВІДЕО.

Що стало причиною біди, встановлює міліція. Згідно з неофіційною інформацією, загиблий батько конфліктував зі своєю дружиною, з якою розлучився. Двоє синів жило біля нього та баби. Решта дітей (четверо) – з матір’ю. Чоловік недавно кілька місяців провів у місцях позбавлення волі за те, що побив колишню дружину. Постійно конфліктуючи з нею, повторював «я тобі зроблю Паску».

Тієї ночі мати телефонним дзвінком розбудила дітей, щоби забрали додому п’яного батька, котрий, очевидно, затіяв черговий конфлікт. Сини пішли. За ним навздогін – бабуся. Дорогою додому батько попросив 17-річного сусіда підвезти їх до хати. Але до оселі авто чомусь не повернуло, а попрямувало до одного з поромів, що ведуть до сусіднього села. Їдучи уздовж річки, машина злетіла з обриву (до речі, це небезпечне місце колись було загороджене) в Стир. Міліції повідомила про біду… бабуся, яка їхала за внуками та сином велосипедом слідом.

Урятуватися люди не мали шансів. Наразі міліція відкрила кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Але справжні обставини трагедії, очевидно, лишаться невідомими. Зі слів місцевих жителів, 39-річний загиблий був проблемною людиною. У тому ж місці свого часу топився, однак його врятували.

До речі, того трагічного дня у Боровичах зафіксували аж шість смертей: окрім жертв аварії та знайденого зниклого безвісти, померла місцева мешканка старшого віку. Останню ховали 6 квітня. А 7-го у село проводжали у Вічність одразу п’ятьох земляків, із них троє – фактично діти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ккк Показати IP 9 Квітня 2015 21:23
біда
Через Показати IP 10 Квітня 2015 12:20
неадекватного алкаша загинуло двоє дітей та підліток - дуже їх шкода. Коли вже в нашій країні буде якась цивілізація, а не кам"яний вік, щоб таких особин "забирали" не бідні діти ,а люди в погонах забирали їх куди треба і втихомирювали професійно, щоб мало не здалось в будь-який час дня і ночі. Різні ораганізації, фонди і структури тільки гранти всіляки відтяпують та розводять безкінечне бла-бла-бла про насильство в сім"ї , а реально ніхто нічого не робить.
Оля Показати IP 10 Квітня 2015 13:48
Екстрасенсів туди!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus