USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Грицюк не має особистого інтересу до мисливських угідь

2 Грудня 2009 17:12
«Не варто плутати оренду із приватизацією мисливських господарств», – наголосив голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк у сьогоднішньому «прямому ефірі» на Волинському телебаченні.
 
У інтерв’ю телевізійникам голова облради зазначив, що будь-який законослухняний мисливець Волині не буде обмежений у доступі до мисливських угідь, які є в користуванні приватних суб’єктів господарювання.
 
«Мого особистого інтересу в цьому питанні немає», – заявив спікер облради. Він нагадав, що волинські депутати попередньо вивчали практику надання в користування мисливських угідь на Рівненщині та Житомирщині.
 
Анатолій Грицюк прокоментував перспективу відкриття Луцького аеропорту. Голова запевнив волинян, що таке підприємство на Волині обов’язково діятиме. Адже обласна рада сприятиме тому, щоб потенційні інвестори були зацікавлені у розбудові аеропорту саме на Волині, – повідомляє прес-служба обласної ради.
 
Заодно, обласний спікер сподівається на реформування місцевого самоврядування та зміцнення його повноважень. Він покладає великі надії на нещодавно створену Асоціацію сільських і селищних голів України. Вважає, що це саме той орган, який уповноважений лобіювати та експертувати проекти законів та інших законодавчих актів стосовно діяльності місцевого самоврядування.
 
«Пропозиції сільських та селищних голів уже почуті владою. Внесено зміни до Бюджетного кодексу, що дозволяє збільшити місцеві бюджети України на 12,7 мільйона гривень», - зазначив Анатолій Грицюк.
 
Голова облради повідомив, що на наступну сесію обласної ради депутати зберуться після 20 грудня. Розглядатимуться питання щодо ситуації в агропромисловому комплексі області, функціонування лісового та мисливського господарства. Також буде заслухано питання про стан з будівництвом комунальних доріг у 2009 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ладомир Показати IP 2 Грудня 2009 17:17
Ну і заголовок: "Грицюк немає особистого інтересу до мисливських угідь". Питання: а шо мусить мати інтерес???? Чи цей момент взагалі потрібно обговорювати. А якщо відветрто, то все ж таки має. Бо немає диму без вогню!
Ладомир Показати IP 2 Грудня 2009 17:37
Альо адміни..... Де мій комент?
Юка Показати IP 2 Грудня 2009 21:54
звичайно,будь-який законослухняний мисливець Волині не буде обмежений у доступі до мисливських угідь, які є в користуванні приватних суб’єктів господарювання, але за це слід буде заплатити чималенький пропускний
seal Показати IP 2 Грудня 2009 23:07
Аналогічно в Криму населення "не мало проблем" з доступом до моря через приватні угіддя.
OrestN Показати IP 3 Грудня 2009 13:11
Ну і заголовок: "Грицюк немає особистого інтересу до мисливських угідь". А що він має право мати інтерес, крім державного? чи він як держслужбовець, так ефективно працює, що має купу вільного часу на свої забаганки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus