USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Грицюк знайшов, що у нього спільного з Тимошенко

21 Листопада 2009 13:39
Лідер БЮТ ніколи не претендувала, не претендує та не претендуватиме на проживання в будь-яких державних маєтках, резиденціях чи дачах – сказав голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк.

«На відміну від Януковича, вона ніколи не присвоювала державні житлові й земельні фонди» – каже Грицюк.
«Досі Янукович і його прихильники так і не озвучили якоїсь чіткої, зрозумілої позиції про те, як у власності лідера регіоналів опинилися понад 140 гектарів території «Мижигір’я», - каже голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк.
«Через підконтрольні медіа поширюються заяви, що Тимошенко сама цікавилася Межигір’ям. Прем’єр-міністра України дійсно цікавить доля «Межигір’я», але виключно як резиденції, яка має належати державі» - розказує Грицюк.
 
«На Волині  я, як голова обласної ради,  також зроблю все можливе, щоби важливі об’єкти комунальної власності служили громаді, людям, а не амбіціям окремих горе-керманичів» - зізнається голова Волиньради.
 
«Повірте, ми доб’ємося, що колишня обкомівська дача на вулиці Дубнівській у Луцьку, так звана «Круча», буде передана Луцькому медичному коледжу, якому гостро бракує приміщень для підготовки медпрацівників. Обласна рада і надалі боротиметься з нечесним ділками, які  приватизували ряд об’єктів обласної комунальної власності у Шацьку. Адже злодійським схемам немає сроку давності, і це стосується як України, так і Волині», - каже Анатолій Грицюк. 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
вого КРОК Показати IP 21 Листопада 2009 15:44
..Лідер БЮТ ніколи не претендувала, не претендує та не претендуватиме на проживання в будь-яких державних маєтках..-їй потрібна ВСЯ держава!!
вого КРОК Показати IP 21 Листопада 2009 15:49
Грицюк знайшов!!Що у нього спільного з Тимошенко??!
Партійний Показати IP 21 Листопада 2009 17:02
Особливим прикладом як Гриць турбується про майно є інфекційна обласна лікарня, частину якої він пробує приватизувати вже протягом останнього року для одного свого БЮТівського вождя
Юка Показати IP 21 Листопада 2009 21:58
як би зараз не "гнали" на Ющенка, але нещодавно він влучно охарактеризував Юлю, назвавши її бомжом - ані тобі квартири, ані машини, ані земельки. все, бідолага, для народу і заради народу. звісно, ні на що не претендує, ні про що не мріє, окрім щасливого майбутнього української нації.
Юка Показати IP 21 Листопада 2009 22:01
давним-давно слід було вже вирішити питання з "Кручею", але ж ми не можемо без конфліктів: як не музична школа, то Кропива, як не "Пролісок", то "Круча"...
OrestN Показати IP 21 Листопада 2009 23:26
так ВОНА дійсно бомж, ВОНА не має не дачі, квартири, будинку, накрадених гектарів, заводів, яхти,машини, НІЧОГО - просто божий білосердешний одуванчік.
Дядечко Показати IP 22 Листопада 2009 12:33
Одуванчик, не одуванчик, а накрадених гектарів вона таки дійсно не має...
АВА Показати IP 22 Листопада 2009 16:49
В Тимошенко є все, що необхідно для життя. Не на вулиці спить же! Хоч хтось в нашій країні не краде. Добре, шо Ющенко не бомж! Той вже стільки на свій актив понаписував, шо вільного рядочка немає!!!
MassimoUA Показати IP 22 Листопада 2009 16:58
А мені не цікаво рахувати чужі гроші.
Юка Показати IP 22 Листопада 2009 21:36
До АВА: Ви настільки упевнені у чесності нашої пані, що так переконливо запевняєте інших у цьому. звісно, янгол, вона ж одягається у біле :)
seal Показати IP 22 Листопада 2009 22:24
А на мою думку, на сьогоднішній день, в нашій державі поняття влада і чесність несумісні. Всі вони в тій чи іншій мірі обманюють нас. Справа лиш в тім, хто більше і з якою метою. А щодо заголовку, то мене особисто насторожує, коли мужчина у собі знаходить щось спільне із жінкою.
Ромашка Показати IP 23 Листопада 2009 09:33
Вона має щоб жити безбідно,непретендує на державні маєтки,як інші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus