USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Януковичу, Азарову, Пшонці і Клімчуку у Ківерцях погрожують голодуванням

18 Лютого 2011 09:33
Позачергова сесія Ківерцівської районної ради 17 лютого підтримала звернення колективу комунального лісопідприємства «Ківерціліс», у якому йдеться про передачу 6598,4 гектарів лісу, які знаходяться в його користуванні, до сфери управління Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства
У зверненні вказується, що відповідне розпорядження голови Волинської обласної державної адміністрації Бориса Клімчука є незаконним і є вимога його скасувати, - повідомили 17 лютого у прес-службі ВО «Свобода».
У зверненні депутатів Ківерцівської районної ради Волинської області до Президента України, Прем'єр-Міністра України, Генерального прокурора України, голови Волинської обласної державної адміністрації йдеться:
«Ми звертаємося до Вас з проханням щодо скасування розпоряджень голови Волинської обласної державної адміністрації від 19.01.2011 року №14 «Про вдосконалення управління лісовим господарством» та №15 «Про утворення комісії для передачі лісів дочірніх підприємств комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Волиньоблагроліс» до сфери управління обласного управління лісового та мисливського господарства Державного агентства лісових ресурсів України» та зупинення передачі лісу площею 6598,4 га, що є у користуванні підприємства дочірнього підприємства Комунальне спеціалізоване лісопідприємство «Ківерціліс» (далі – підприємство) до сфери управління Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.
Вважаємо такі дії голови Волинської обласної державної адміністрації Климчука Б.П. такими, що суперечать Конституції України та чинному законодавству України.
Дані дії мають ознаки рейдерського захоплення нормально діючого прибуткового підприємства, що призведе до безробіття 47 працівників, які є фактично єдиними годувальниками сімей, а районний бюджет недоотримає пів мільйона гривень зборів та податків.
Просимо розглянути наше звернення та скасувати розпорядження голови Волинської обласної державної адміністрації №№14, 15 від 19.01.2011 року, як незаконні.
У випадку ігнорування нашого звернення, залишаємо за собою право разом з трудовим колективом підприємства вдатися до крайніх методів, а саме: пікетування Волинської обласної державної адміністрації та голодування.
Про результати розгляду просимо інформувати районну раду у визначені законом терміни».
Звернення підтримане депутатами Ківерцівської районної ради Волинської області на четвертій позачерговій сесії районної ради від 17 лютого 2011 року № 4/2 «Про звернення колективу дочірнього підприємства Комунальне спеціалізоване лісопідприємство «Ківерціліс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
mone Показати IP 18 Лютого 2011 11:12
Ківерчани_молодці.Маневицьким депутатам _ГАНЬБА,
відповідь Показати IP 18 Лютого 2011 12:19
Климчуку все мало,ходять чутки що він просто забирає бізнес у людей,то що там ліс
Cоломія Показати IP 18 Лютого 2011 12:23
Цікаво чому Любомль мовчить? Там напевно колектив "зомбований", а керівництво отримало свою вигоду.
кас Показати IP 18 Лютого 2011 13:24
люди чого ви репетуете цеж просто один пан заберае в другого те що нам вже давно неналежить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus