USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Януковичу на Волині готували сюрпризи

8 Грудня 2010 14:38
Волинська влада підготувала Віктору Януковичу декілька сюрпризів, однак через відміну візиту українського Президента подарунки йому вручать вже наступного разу.

Про це 8 грудня розповів голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

Волинський губернатор запевнив, що Президент таки планує дістатись до Волині. Наступного візиту, за його словами, слід чекати наприкінці 2010-го, або на початку 2011-го року. Клімчук зазначив, що Янукович має намір завітати до Музею волинської ікони, хоча відвідини цього музею в остаточну програму візиту 8 грудня не були включені.

Які саме подарунки мають дістатись Януковичу з рук волинян Клімчук не зізнався, зазначивши лише, що вони «недорогі, але достойні». Короваї ж, з якими Президента планувати зустрічати, «спечуть свіжі, оскільки ті, які сьогодні підготували, не долежать до наступного разу».

«Волинський хліб гарний. До того ж найдешевший в Україні», – похвалився голова ОДА.

Клімчук проте назвав один з подарунків, який чекає Президента на Волині.

«Це прекрасний альбом Музею волинської ікони, який ми видали. І ніхто не отримає першим цей альбом, поки його не отримає Президент», – пообіцяв він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ми Показати IP 8 Грудня 2010 16:13
дулю з маком тому Президенту, а не подарунок
Пепко до ми Показати IP 8 Грудня 2010 18:49
Ага, і різочку під подушку від Миколая!
M Показати IP 8 Грудня 2010 19:22
Ну і сраколиз вже той Клічмук. Ще в рамках візиту Президент обов'язково відвідає свій університет - маневицьку колонію із посиленим режимом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus