USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Європа дасть гроші на нову дорогу для Волині?

3 Грудня 2010 17:51
Завершився перший етап відбору проектів, які фінансуватимуться у межах Програми прикордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна», інціатор якої – Європейська Комісія.
Із понад 300 пропозицій до переліку переможців потрапили три волинських проекти, повідомляє Волинська ОДТРК.
Це, зокрема, спільна розробка люблінської поліції й управління МВС України в області. Другий – проект «Чиста вода» Володимир-Волинської міськради. Третій стосується безпритульних тварин, його запропонувала Луцька міськрада.
Зі слів начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності міської ради Тетяни Ленартович, реалізація цього проекту розпочнеться після підписання грантового договору, керівник називає термін у два місяці.
Було запропоновано ще один важливий для області проект, але, як зазначив під час засідання координаційної групи заступник голови облдержадміністрації Едуард Стоєв, до списку основних він не потрапив.
Мова – про проект з бюджетом майже 1,5 мільйона євро, запропонований Луцькою районною радою. Його суть – реконструкція і будівництво нової об’їзної дороги з горохівського напрямку на Дубно. Цей проект потрапив до резервної групи.
15 грудня розпочнеться другий етап відбору проектів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus