USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Ікона з Афону лишиться у луцькому храмі. ФОТО

24 Вересня 2010 11:43
У Луцьку відбувся хресний хід з новописаною іконою Божої Матері, яку привезли з Афону.
Ікона прибула на Волинь на прохання керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта, повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ.
Почався хресний хід 21 вересня, у день Різдва Пресвятої Богородиці, від Свято-Покровського кафедрального храму Луцька і завершився біля Хрестовоздвиженського храму Луцька, що у районі Теремно.
Очолив святкове дійство секретар єпархіального управління протоієрей Миколай Бондарук. Сотні віруючих людей разом зі священнослужителями вирушили вулицями міста. У центрі міста на головній площі було прочитане Євангеліє, усіх присутніх окропили святою водою.
Після прибуття до храму розпочалась урочиста всенічна з нагоди принесення ікони та дня пам’яті святителя Феодосія архієпископа Чернігівського – у храмі є ікона з мощами цього угодника Божого, котру очолив клірик Свято-Покровського кафедрального храму Луцька протоієрей Валентин Негода.
Ікона назавжди залишиться у Хрестовоздвиженському храмі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Man Показати IP 24 Вересня 2010 17:04
А ось чого пробки на дорозі були створені! Знов носяться з ідолами.
для мапи Показати IP 24 Вересня 2010 17:16
Бачу друже ти навіть образ від ідола не можеш відрізнити. Доволі прикро.
Малорос Показати IP 24 Вересня 2010 18:14
Пробка у тебя в одном месте
Exaboto Показати IP 25 Вересня 2010 10:36
задовбали. по тротуарам ходіть вівці.
Християнин Показати IP 25 Вересня 2010 10:58
Після того як несли посвячену ікону Божої Матері всякі недоумки піднімають крик в коментарях мовляв якийсь час треба обзд'жати, обходити. А от коли перекривають рух через концерти на які можуть ходити лише розумоівдсталі, то нічого ніхто не обурюється, все нормально більше того ходять слухати своїх ідолів під фанеру.
Exaboto Показати IP 26 Вересня 2010 11:19
згоден, в нас що місця в місті мало для концертів? Але концерти проходять раз в пів року, а ці кляті бізнесмени в рясах кожен місяць щось кудись переносять. А взагалі одне задоволення читати коментарі таких от безграмотних "християн" як ти, що не знають хто такі ідоли, і того, що який би концерт не був, співають там не під фанеру. Це ж не естрада. А ці твої християнські вислови: розумовідсталі, недоумки. Дуже по християнськи :))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus