USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Інтернат у колишньому райкомі замерзає без опалення. ФОТО

29 Квітня 2010 11:10
Вихованці та викладачі Заболоттівської школи-інтернату в Ратнівському районі просять голову обласної обради Анатолія Грицюка нарешті вирішити проблему опалення закладу.

Під час робочої поїздки на Ратнівщину спікер облради Анатолій Грицюк спеціально відвідав інтернат для розумово відсталих дітей.

Ця спеціалізована школа розміщена в старому приміщенні колишнього райкому компартії, коли Заболоття було центром зниклого району.

Помпезна будівля в стилі радянського модернізму потребує чималих коштів для опалення. Грошей немає – діти мерзнуть. Тому колектив інтернату запросив Анатолія Грицюка особисто оглянути аварійні ділянки приміщення.

Разом із головою райради Миколою Макаруком та його заступником Василем Півнем високопосадовець інспектував інтернат, вислухав скарги викладачів.

«Приміщення збудоване давно, коли мало хто думав про енергоощадливі технології. Ми обов’язково допоможемо з теплом, зігріємо діток. Ситуація потребує аналізу, щоб визначитися з витратами: скільки й для чого закладати у видатки. Своє слово мусять сказати фахівці-тепловики, щоб гроші не пішли на вітер», - каже голова облради.

Директор школи-інтернату Тетяна Арендарук сподівається на поміч ради. Бо, за її словами, місцеві та обласний органи самоврядування постійно допомагають тутешнім дітям із вадами розумового розвитку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus