USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Хабарників на дорогах можна «здати» генералам ДАІ

4 Грудня 2009 15:24
Волинське обласне управління ДАІ оголосило про особистий прийом громадян керівництвом автоінспекції. Відтепер у містах і селищах області будь-який водій може прийти до генералів і поскаржитися на порушення з боку інспекторів.
 
Передусім, обласне начальство ДАІ поїде на прийоми громадян у Ковель. Міліція чекатиме відвідувачів 11 грудня за адресою: вулиця Заводська, 9 (приміщення ВДПС № 4). Громадян вислуховуватимуть із 15-ї години до вечора.
 
Як повідомила прес-служба обласного управління ДАІ, прийом керівництвом автоінспекції організовують для вивчення думки громадян про роботу підрозділів ДАІ з питань забезпечення безпеки дорожнього руху, запобігання травматизму на автошляхах області, проведення державного технічного огляду транспортних засобів інших питань, що стосуються діяльності ДАІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
seal Показати IP 4 Грудня 2009 15:37
Нова акція від ДАІ: "Здай маленького хабарника великому і отримаєш приз"
seal Показати IP 4 Грудня 2009 15:39
А ще це дуже класний спосіб відслідкувати тих, хто не ділиться з керівництвом.
Юка Показати IP 4 Грудня 2009 16:13
гарно придумали, тільки користі з того - раз премію знімуть, а ті потім знову за старе візьмуться
OrestN Показати IP 5 Грудня 2009 23:34
так, чергове окозамилювання найкорумпованішої держструктури - ДАІ! а водіям треба привчатися дотримуватись правил дорруху.
Таня Показати IP 9 Грудня 2009 12:46
Ну і дізнаються кілька нових прізвищ, зберуть нараду. Попередять, скажуть щоб були обачніші. Як Сидор своїм каже: хоче вам пацієнт віддячити це його справа, аби тільки ваше відношення було до всіх однакове. А як воно може однакове бути, хто б зміг. От так і боремося з корупцією.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus