USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хоч міліція і проводить профілактику, ялинки на Волині все одно вирубують

28 Грудня 2010 13:59
Щоб запобігти несанкціонованому вирубуванню хвойних дерев у передноворічний період, правоохоронці Волині відпрацьовують ринки, торговельні майданчики, місця стихійної торгівлі.
Близько двохсот співробітників міліції було залучено до проведення опеоперації під умовною назвою «Ялинка», повідомили в ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Основні зусилля покладені на дільничних інспекторів міліції, працівників Державтоінспекції та спецпідрозділу «Беркут». Також до операції були залучені і громадські формування охоронців громадського порядку, які діють на території області.
Біля лісових масивів виставлено 31 заслін і перевірено 347 автотранспортних засобів. 91 особу притягнуто до адміністративного покарання за незаконну вирубку та реалізацією хвойних дерев. У ході операції міліціонерами було вилучено 543 хвойних дерева на загальну суму 12168 гривень.
14 грудня 2010 року о 05:20 годин на автодорозі в селі Вишнів Любомльського району співробітники ДАІ зупинили автомобіль «Івеко» під керуванням 55-річного жителя Чернівців.
Під час перевірки реєстраційних документів в автомобілі було виявлено 400 дерев сосни без будь-яких документів.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Толік, не злодій Показати IP 28 Грудня 2010 14:50
В чому заключається "профілактика" міліції? Виїжджаю торік з лісу (хай Бог прощає - зрубав маленьку сосниночку), стоїть мент - лейтенант, ще й старший. Тицьнув перед машиною рябим києм. Я дав йому, як сліпцю під церквою, 20 гривень. Не надякувався, поплював на двадцятку, "щоб не остання", я а поїхав додому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus