USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Християнсько-демократичний Союз розпочав активну передвиборчу агітацію у Ківерцях

15 Жовтня 2010 13:19
Агітаційна програма Волинської обласної організації партії «Християнсько-Демократичний Союз» у місті Ківерці розпочалася 14 жовтня 2010 року.

На центральній площі Чорновола було розгорнуто агітаційний намет біля якого проводилися дискусійні бесіди з населенням міста. Кандидати від партії доносили до місцевого населення інформацію про основні напрямки діяльності партії, її ідеологію.

Як розповів голова Ківецівської районної організації ХДС Володимир Процук, їх партія, у своїй діяльності орієнтується передусім на християнські цінності. «Ми виступаємо за об’єднання людей. Досить малюватися в різні кольори – біло-сині чи помаранчеві, досить шукати,що нас роз’єднує. Ми вважаємо, що саме християнська мораль здатна об’єднати українців, й ми цього будемо всіма способами прагнути», - сказав Процук.

До Ківецівської районної ради від Християнсько-демократичного Союзу кандидатами є голова районної організації ХДС Володимир Процук, вчитель прилуцької середньої школи Оксана Мазнюк, вчитель методист села Суськ Ківерцівського району Галина Коржан, інженер-оператор з міста Ківерці Олександр Ляшук, а також підприємець з села Башлики Юрій Мельник.

«Позитивне ставлення громадян до проведеної акції надихає на ще більш активні дії партії по втіленню її ідеологічних засад та на соціальне партнерство», - зауважив після агітаційного заходу голова районного осередку ХДС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Mirna Показати IP 15 Жовтня 2010 15:07
ооо, моя однокурсниця - Оксана Мазнюк! прикольно! ;)
Vlad*NUT Показати IP 27 Жовтня 2010 14:14
ооо, вчителька з моєї школи- Оксана Мазнюк! прикольно! ;) нічо така баба...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus