USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кінопрокат підраховує збитки через епідемію

7 Листопада 2009 14:02
Дистрибуторські компанії, які вкладають кошти в прокат фільмів в Україні, несуть величезні втрати у зв\'язку з різким скороченням відвідуваності кінотеатрів, яке викликане епідемією. Про це 7 листопада повідомляють «Волинські новини».
За її словами директора Кіровоградського кінотеатру «Зоряний» Тетяни Краснощеченко, зокрема, компанія «Бі Енд Ейч» вклала великі гроші в прокат російського фільму, знятого спільно з компанією «Уолт Дісней», — «Книга Майстрів». 
«Було випущено багато копій кінострічки, викуплено права показу в Україні, — проте внаслідок епідемії все це вилилося в колосальні збитки», — зазначила вона.
Директор Кіровоградського кінотеатру повідомила, що «Зоряний» у зв\'язку з епідемією втратив усю дитячу аудиторію, яка приносила близько 50% доходу від прокату фільмів. Аналогічна ситуація з відвідуваністю кінотеатрів, за її словами, спостерігається і в інших регіонах – пише «Дзеркало тижня».
«Ми підтримуємо контакти з колегами із Хмельницького, який уже ввійшов у зону ризику. Там кінотеатри сьогодні ще працюють, але людей практично немає, за минулу добу хмельницький кінотеатр відвідало 34 чоловіки. Тому в цьому місті стоїть питання закриття кінозалів», — уточнила вона.
Директор Маріупольського кінотеатру «Перемога» Галина Бургу також відзначає, що, незважаючи на відсутність епідемії в регіоні, відвідуваність кінотеатру впала на 70%. 
«Звідки ця паніка? Ні в Донецьку, ні в інших містах регіону немає масової захворюваності, місцева влада не приймала рішення про закриття кінотеатрів. Персонал нашого ВАТ систематично проводить санітарну обробку приміщення, працюємо в масках. Очевидно, річ у психологічному чиннику», — переконана директор кінотеатру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Гуцул Показати IP 7 Листопада 2009 14:24
А що з Луцькими кінотеатрами?
Таня Показати IP 7 Листопада 2009 15:17
А нашим нема що втрачати :)Туди і так ніхто не ходить - гадюшник!
Roma Показати IP 7 Листопада 2009 18:01
Дійсно а хіба в "Промені" коли небудь показували якісні і цікаві фільми??? Хіба за часів союзу...
seal Показати IP 7 Листопада 2009 18:39
Цілком згідний з попередніми дописувачами. У себе вдома можна подивитись ті самі фільми з кращою якістю, а про комфорт і годі говорити.
Гуцул Показати IP 7 Листопада 2009 21:19
Roma... Ви змусили мене повернутися на 25 років назад....За радянських часів сходити в кіно в Промінь - це було класно. У великому залі був свій плюс: піроженоє і лимонад, а в малому залі гральні автомати типа "морський бій", "електронний тир"...
seal Показати IP 8 Листопада 2009 08:51
Гуцулу...А ще в ті часи існував такий пристойний кінотеатр "Батьківщина". Там теж кафешка непогана була. А зараз у цьому приміщенні на вул.Лесі Українки розташувалося Волинське телебачення, якщо його можна так назвати. Шкода, але сьогодні у Луцьку дійсно немає пристойного кінотеатру, в який можна було б піти і подивитись фільм.
Николай Показати IP 8 Листопада 2009 11:15
Вы уж извините, но в кинотеатры Луцка я не хожу, как то решил в Проминь заглянуть на сеанс, ужаснулся качеством звука и интерьером помещения, уже много лет, если есть время, выезжаю "на кино" в Ровно, там в кинопалаце Украина намного удобней,надо бы Проминю взять в пример
Юка Показати IP 8 Листопада 2009 13:38
зробили з мухи слона, а тепер починаємо пожинати плоди
Українець Показати IP 8 Листопада 2009 14:28
А "Комсомолець" навіщо розвалили і нічого не побудували замість нього? Всі інші роздали в оренду.Прикро,що Луцьк не має пристойного кінотеатру.Теперішня молодь луцька мабудь і не знає,що таке "місця для поцілунків"
Панас Показати IP 8 Листопада 2009 14:56
Мені цікаво, чи справді вони зазнають таких збитків, про які волають. Бачив із маршрутки білякінотеатру вчора натовп, не знаю який фільм показують, но людей троха стояло
Таня Показати IP 8 Листопада 2009 19:18
До Панаса: Бо набридло вже людям по хатах сидіти, от і вийшли у вихідний прогулятися. Але сумніваюся, що перегляд кіно у "Промені" гарна ідея для відпочинку. Прикро, що в обласному центрі Волині немає достойного кінозалу не лише для гостей, а і для лучан.
Софі Показати IP 9 Листопада 2009 10:48
Фінансові збитки - ніщо у порівнянні з втраченими людськими життями...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus