USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Клімчук бачить майбутнє «Авангарду», а Кварцяний знає, що роблять за спиною Клімчука

7 Липня 2010 16:10
«Для того щоб підготувати стратегічний договір про співпрацю між Азербайджаном та Україною, нам знадобилося чотири дні. Питання між мерією та клубом розрулюється вже кілька років. Думаю, що рано чи пізно його вирішать у формулі «спільного користування» стадіоном і містом, і клубом» - так 7 липня прокоментував голова Волинської ОДА Борис Клімчук договір між луцькою мерією і ФК «Волинь».

Про це пише «Сім’я і дім» .
Нагадаємо, що Луцька міськрада 29 червня затвердила рішення про передачу в оренду стадіону «Авангард» до ФК «Волинь» на один рік. Зараз там триває реконструкція та облаштування бігових доріжок.
7 липня Борис Клімчук ознайомився з ходом ремонтних робіт на луцькому стадіоні «Авангард». Разом із міським головою Богданом Шибою він зустрівся головним тренером футбольного клубу «Волинь» Віталієм Кварцяним.

Стосовно «Авангарду» Борис Клімчук висловився так: «Для того щоб підготувати стратегічний договір про співпрацю між Азербайджаном та Україною, нам знадобилося чотири дні. Питання між мерією та клубом розрулюється вже кілька років. Думаю, що рано чи пізно його вирішать у формулі «спільного користування» стадіоном і містом, і клубом. Стосовно ж реконструкції арени сьогодні, то раджу її проводити, але згодом витрати по кожному оновленому об’єкту фіксувати незалежними експертами та нотаріусами».

Міський голова Богдан Шиба зазначив, що «ніколи не був ворогом команди і з повагою ставлюся до тренерського таланту Віталія Кварцяного». Шиба обіцяє, що «завжди подасть руку Кварцяному». При цьому він так і зробив.

«Ми дійшли до компромісу і місто дотримується обіцянки – реконструює доріжки. Утім роботи тут вистачатиме й згодом», - сказав мер.

Віталій Кварцяний, відповідаючи на запитання стосовно допомоги Бориса Клімчука, відзначив: «Добре, що Клімчук вирішив нам допомагати, хоча нам стала б у нагоді насамперед матеріальна допомога. Але важливо вже те що він включився у тему. Бо я підозрюю, що середнього рівня чиновники за його спиною крутять світом як хочуть. Щоб утримувати команду, великий штат людей, які доглядають футбольне господарство, треба величезні бюджети. Нам ніхто не допомагає, але ми просимо – принаймні не заважайте! Погляньте на те у що перетворився «Авангард»… Уявіть, що тут було б, якби ми на початку 2000-х років не провели тут принаймні початкові зміни. Було б те, що є нині у переважній більшості міст Західної України – тиша, наче на цвинтарі».

Віталій Кварцяний запросив Бориса Клімчука на відкриття футбольного сезону: у суботу 10 липня в рамках першого туру Прем’єр-ліги з футболу, луцька «Волинь» на власному полі буде приймати полтавську «Ворсклу».

Однак шансів на те, що Клімчук прийде на футбол не багато: 10 липня в Криму святкуватимуть день народження Віктора Януковича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинь - чемпіон! Показати IP 8 Липня 2010 18:08
Після прямого єфіру Кварцяного на Волинському ТВ, його виступом зацікавились в СБУ! Копію відео вже зписали... ?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus