USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Клімчук грозиться поміняти голів РДА, яких призначав разом з Януковичем

30 Червня 2010 10:24
За результатами роботи сільськогосподарської галузі Волинська область за 5 місяців 2010 року посіла 23 місце в Україні.

Таку інформацію озвучив заступник голови ОДА Віталій Карпюк на селекторні нараді з головами РДА 29 червня, - пише «Волинська правда».

Об’єми реалізації на забій худоби і птиці зменшилися у Горохівському районі – на 72 %, в Іваничівському – 65%, в Луцькому – 81%, Любешівському – 41%, Любомльському – 43%, Маневицькому – 37%, Ратнівському – 70%. «Я не назвав Шацький район, тому що всі показники зведені попереднім керівником до нуля», – зазначив Карп’юк.

«Що стосується виробництва молока, то в цілому воно зменшене на 10% до рівня попереднього року, включаючи куплене у населення, але найбільше у Іваничівському – 63%; Камінь-Каширському – 58%; Ковельському – 82%; Локачинському – 80%; Любешів – 76%; Любомль – 57%; Маневичі – 79%; Ратно – 63%; Cтара Вижва – 77%; Турійський район – 78%. Для того, щоб тримати, і особливо підвищити закупівельну ціну є прохання – закупляти молоко у населення, тобто не шукати посередників...», – розповів посадовець.

Зменшилося у районах і великої рогатої худоби - в Горохівському, Ковельському, на Ратнівщині і Турійщин, у Луцькому та Любомльському районах.

Пристуній на нараді голова ОДА Борис Клімчук після цього звернувся до керівників РДА: «Для вашої кар’єри складаєтся парадоксальна ситуація. Ви зменшуєте економіку в аграрних районах, вам нічим буде керувати, і ви там будете просто непотрібні. Ви самі йдете до рішучої адміністративної реформи... Якщо ви не будете приносити прибуток, грубо кажучи, то я вчиню, як в Одесі – я меблі міняти не буду, я вас заміню. Ви повинні працювати прибутково, для району. Ви повинні піднімати економіку району – економіка починається з корови, з коня і трактора, який дядько купив чи поремонтував... У ваших районних центрах трошки паркету є і ви на ньому застряли. А ми вас призначили з президентом для того, щоб ви не тільки по паркету ходили. Я потім розкажу, де ви і як маєте ходити».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus