USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук опікуватиметься волинськими олімпійцями

5 Жовтня 2010 08:41
Головою Волинського обласного відділення Національного олімпійського комітету України обрано Бориса Клімчука.
4 жовтня відбулася звітно-виборча конференції обласного відділення Національного олімпійського комітету України. Учасники засідання заслухали звіт попереднього голови обласного відділення НОК України Володимира Бондаря про роботу організації за 2006-2010 роки, повідомив сайт Волинської облдержадміністрації.
Бондар розповів, що діяльність обласного відділення була зосереджена на реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту. За останні роки волиняни досягли значних результатів на міжнародній арені в різних видах спорту. Вперше відразу чотири спортсмени стали учасниками XXIX Олімпійських літніх ігор в Пекіні. Щорічно проводиться низка спортивних заходів, що сприяють розвитку олімпійського руху в області, зазначив Бондар. Вдалося вирішити й низку організаційних питань для поліпшення фінансового стану обласного відділення.
Потому делегати звітно-виборчої конференції одноголосно обрали Бориса Клімчука головою обласного відділення Національного олімпійського комітету України.
«Попереду серйозна робота, а особливо у контексті проведення Чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012». Для підтримки спортсменів буде збільшено фінансування», - пообіцяв Клімчук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus