USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук подякував «Ворсклі»

11 Липня 2010 14:10
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук відвідав матч першого туру Прем’єр-ліги України з футболу, привітав гравця команди «Ворскла» Василя Сачка і вручив йому LCD-телевізор.

Про це повідомила газета «Сім’я і дім» .

Нагадаємо, що у Луцьку 10 липня команда ФК «Волинь» приймала ФК «Ворсклу» з Полтави.

Після закінченню матчу, голова облдержадміністрації Борис Клімчук привітав кращого гравця команди ФК «Ворскла» Василя Сачка. Керівник області вручив футболісту подяку голови облдержадміністрації, а від обласного благодійного фонду «Рідна Волинь» LCD-телевізор.

Аналогічні призи голова облдержадміністрації завчасно приготував і для найкращого гравця ФК «Волинь» та автора першого голу у ворота суперників.

Оскільки, за результатом гри команда ФК «Волинь» не забила жодного гола, призовий фонд Бориса Клімчука очікує переможців у наступній домашній грі. Вона відбудеться 23 липня. На стадіоні «Авангард» ФК «Волинь» буде приймати ФК «Кривбас» із Кривого Рогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Майкл Корлеоне Показати IP 12 Липня 2010 12:52
А народ за це на стадіоні засвистав Клімчука.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus