USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук «просуває» волинську горілку

26 Квітня 2010 16:30
Голова волинської облдержадміністрації Борис Клімчук нещодавно ініціював ряд зустрічей представників Луцького спиртогорілчаного комбінату з керівниками мереж продуктових супермаркетів, аби домовитися про кращі умови продажу волинської горілки.

Цю інформацію підтвердив заступник директора, начальник відділу маркетингу та реалізації ДП «Луцький спиртогорілчаний комбінат» Олександр Ширшиков. Зокрема, він зазначив: угоди про те, що торговельні мережі братимуть у реалізацію більший асортимент продукції комбінату, ніж це було раніше, будуть підписані з дня на день. Де-факто, домовленість вже діє.

Також, за неофіційною інформацією, окремі супермаркети погодилися виставляти волинську горілку на вигідніші місця у торгових залах.

На запитання, чи причетний до цієї ініціативи голова Волинської ОДА Борис Клімчук, Олександр Ширшиков відповів: «принаймні зустрічі, які відбулися в нас, були спричинені саме тим моментом, коли він сигналізував власників мереж про ситуацію. Його зусилля були досить суттєві». За словами представника ВАТ «Луцький спиртогорілчаний комбінат» жоден торгівельний заклад, з тих, з ким зустрілися, не відмовився від пропозиції, ініційованої губернатором.

Ширшиков зазначив, що відчути економічний ефект від цих угод їх компанія планує вже незабаром. Для супермаркетів, у свою чергу, підприємство збільшує строки відтермінування проплат.

Угоди були підписані з усіма великими супермаркетами міста.

Домовленості стосуються розширення асортименту, надання безкоштовних годин промоутерам компанії, розташування товару. Зокрема, в деяких супермаркетах вже збільшився горілчаний асортимент з 12 до 17 видів, завезені сувенірні коробки з продукцією Луцького спиртогорілчаного комбінату.

Як розповів Борис Клімчук сьогодні в неофіційній розмові з журналістами, він ініціював переговори з торговельними закладами щодо кращих умов продажу волинської горілки, оскільки прибутки ДП "Луцький спиртогорілчаний комбінат" як державного підприємства вигідні в точки зору наповнення бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
неалкаш Показати IP 26 Квітня 2010 16:42
Давайте, давайте. споюйте народ!!!
Борису Показати IP 26 Квітня 2010 17:12
Пане Борисе а відкат який?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus