USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Клімчук призначив Башкаленка своїм першим заступником

27 Березня 2010 19:30
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук призначив своїм першим заступником голову Волинської обласної організації Партії Регіонів Олександра Башкаленка.




Про це Борис Клімчук повідомив сьогодні під час свого офіційного представлення в якості новопризначеного голови Волинської ОДА.


Заступником голови-керівником апарату облдержадміністрації став Станіслав Ющик (на фото), який займав цю посаду при попередньому
головуванні Клімчука. Останнім часом Ющик працював у відділі кадрів групи компаній «Континіум».

Щодо інших кадрових ротацій, то як повідомив новий-старий волинський губернатор, усі пропозиції він прийматиме «тільки в письмовому вигляді на аркуші А4, з підписом і датою».

«Ніяких шушушу на вуха мені, будь ласка, не треба. Я забуваю, пробачте. Як це… скаліоз називається? А я не хочу забути ваші пропозиції…Тільки таким чином. Нічого іншого в кабінет не кладіть. Можна передати їх (пропозиції - "ВН")мені особисто, можна залишити в конверті в канцелярії. Гарантую повний конфіденс», - сказав при цьому Борис Клімчук.

Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк на представленні сказав, що сподівається, що «ніхто не буде розшукувати внутрішніх ворогів». «Впевнений і надіюся, що не будуть шукати політичних опонентів, які можливо не так думали, як думає губернатор чи політичні опоненти. Тому що Волинь, як і вся Україна хоче демократичного динамічного розвитку» - сказав голова Волиньради.

Довідково:

Указом Президента України № 452/2010 від 26 березня
2010 року Борис Клімчук призначений головою Волинської обласної державної адміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Фіш Показати IP 27 Березня 2010 20:36
Ви ще забули додати щов башкаленка нема закінченої вищої освіти та жодного дня роботи на будь якій державній посаді, але для кервівництва волинянами цього і непотрібно адже наша вшлада рахує нас за бидло яке можна лише батогом поганяти. Правда пане Борисе????
1 Показати IP 27 Березня 2010 20:38
в клімчука почався старческий маразм, дивнот що ще проня з партії реегіонів нікуди не притнув...
ВО Показати IP 27 Березня 2010 21:50
Людину яка ше місяць назад займалася поборами з підприємців на привокзальному ринку призначили ПЕРШИМ заступником керівника на Волині!!! Мені соромно за мою область.
ГІсть Показати IP 27 Березня 2010 21:57
НАдіюсь Клімчуку скоро дадуть зрозуміти що сьогодні вже не часи кучми, а при такому першому заступнику дивись і тю тю на нари а не на пенсію ;)))
мен Показати IP 27 Березня 2010 22:04
О,зараз Товстонюкам і Паліводі ще краще заживеться!
ГІсть67 Показати IP 27 Березня 2010 22:14
От так то воно один все життя вчиться здобуває досвіт постійно вдосконалюється, а інший єфреєтером трошки покрав в армії трошки порекетував, поконтрабасив, повідмивав бабло і ось тобі на ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК. віват вамм Климчук вельме дзенькуємо.
Параска Показати IP 27 Березня 2010 22:29
Пане Клімчук якщо ви взяли Башкаленка першим заступником то візьміть ще бабку Параску керувати економікою. Якраз вималюється ваша профффесійна команда.
1 Показати IP 27 Березня 2010 22:32
Даа таким заступником Клімчук підставив себе капітаольно але, що поробиш думаю н6е він вибирав...
Михайло Наход Показати IP 28 Березня 2010 00:09
Фото Бориса Клімчука у цьому повідомленні яскраво ілюструє призначення Башкаленка. Зрозуміло, що це рішення не Клімчука, а Партії Регіонів, і він у даному випадку не мав права вето.
ірина Показати IP 28 Березня 2010 00:24
ВВажаю, треба дати людині шанс чогось навчитися. по друге - може досить гострити свої слова позабік?Буде важко, а хто казав, що зміни - це легко...?
rusych Показати IP 28 Березня 2010 09:22
А фото Башкаленка спеціально таке підібрали? Шоб підкреслити ідіотизм першого заступника? :-)
Лікар Показати IP 28 Березня 2010 11:16
Між іншим сколіоз (грецьк. skoliosis викривлення) - це захворювання опорно-рухового апарата, що характеризується викривленням хребта у фронтальній (боковій) площині з розворотом хребців (торсія) навколо своєї вертикальної осі, що веде до функціональних порушень у роботі органів грудної клітки, а також до косметичних дефектів. А те, на що скаржиться Борис Петрович називається - склероз!
ВО Показати IP 28 Березня 2010 12:40
Для русіша - його не треба підкреслювати і так всі знають...
Мартин Показати IP 28 Березня 2010 12:41
Шановні нічого Ви не розумієте. 1) Б. Клімчук однозначно випросив для себе цю посаду, що фактично підтвердив і Тигіпко, адже зусиль до приходу партії регіонів та Януковича до влади він ніяких не прикладав а навіть більше допомагав в свій час народній самообороні та іншим «демократичним» формаціям за, що вони і не чіпали його на консульських посадах, та його родину у владі (наприклад зятя прокурора луцького району). Хто не вірить а) відкрийте публікації Клімчука б) подивіться які питання вирішував його блок «За рідну Волинь» в Облраді, і все зрозумієте 2) Отож оскільки Б. Клімчук випросив посаду Янукович в обтяження зобов’язав взяти когось з ПР собі в перші заступники, хитрий лис Клімчук зорієнтувався в ситуації і взяв дурненького Башкаленка який через свою «обізнаність», державницькі позиції ;))), та любов до грошей буде все обурення громадкості брати на себе, закриваючи таким чином Лиса-Клімчука який як завжди буде білий та пушистий.
part Показати IP 28 Березня 2010 14:41
Відверто я хотів щоб в області помінялось керівництво не тому що поганий Романюк а тому що його кадровий склад ОДА вже всіх дістав, але бачу з новими призначеннями Клімчука то Кривицькі, Дмитруки і.т.п були квіточками...
Знаючий Показати IP 28 Березня 2010 15:46
За таким сколіозом і про склероз забув :)))))))
Анонім4 Показати IP 28 Березня 2010 18:22
Ви бачили як Шиба крутився біля першого заступника а потім побіг в числі останіх вітати Клімчука. ну тепер точно Башкаленку видасть якусь земельну діляночку під будівництво ;) так богдане павловичу?
Цікавий Показати IP 28 Березня 2010 18:25
Дуже цікаво буде подивитися на податкову декларацію пана Башкаленка, яку він тепер як державний службовець зобов’язаний буде опублікувати цікаво чи відобразить він там своє закордоне майно, квартиру в Пітері і.т.п ???
Холоднокровний Показати IP 29 Березня 2010 10:11
ЛІКАРЮ та ЗНАЮЧОМУ. У Вас з почуттям гумору є проблеми :) Клімчук добре знав, що сказав. Наступне. Хто б тут не висловлював своє фе, краще подивіться, як стара гвардія підтримує своїх. Немає в людини роботи - прилаштувала на фірму. Успішно перечекали, а тепер можна повиймати багнети зі стріхи, трішки змастити і армія у бойовій готовності. От чому варто позаздрити. Б’юсь об заклад, на найближчій сесії вони переоберуть Грицюка, хоч він вже і проситься не чіпати. Можна Зарембу на його місце, він же якось завис. Цікаво, чи представники вчорашньої влади будуть так один за одного глотку дерти? Позаздрити климчуківцям, все-таки, варто... І їм байдуже на якому оці у вас тюбетейка :)
Вол Показати IP 29 Березня 2010 13:35
Тепер пан Башкаленко на місці Заремби так як перший заступник буде опікуватись питаннями сільського господарства, добре що ще з 90х добре навчився кроликів розводити.
ВИБОРИ Показати IP 29 Березня 2010 16:21
БАШКАЛЕНКО ВЕРНИ ЛЮДЯМ ГРОШІ ЗА ВИБОРИ!!!
Українець Показати IP 29 Березня 2010 16:51
Цікаво як Башкаленко здасть іспит з знань української мови... хоча забув у нас всеж продається та купується...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus