USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук розказав міністру, про якого інвестора мріє Волинь. ФОТО

18 Січня 2011 15:19
В Луцьку провели масштабну нараду з питань розвитку сільських територій області – на аграрні збори приїхало більше семи сотень посадовців.

Нарада відбувалась у стінах облмуздрамтеатру у вівторок, 18 січня. Окрім волинської влади, у ній взяв участь і міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк.

На нараді з питань розвитку сільських територій був і луцький міський голова Микола Романюк.

Під час наради голова облдержадміністрації Борис Клімчук пояснював головам районних, сільських і селищних рад та керівникам структурних підрозділів органів влади, як створювати сприятливі умови для розвитку села на Волині.

Так, губернатор похвалився вчасно прийнятим обласним бюджетом, який усім сільським головам дає «гарну можливість» ефективно працювати та вміло розпоряджатись «кожною копійкою».

Наголосив він і на важливості планування розвитку сільських територій, на що, впевнений Клімчук, звертає увагу небагато голів сільських і селищних рад.

«Зробіть мені те, без чого я вас приймати не буду. Це для тих територій, які хочуть мати інвестиції: обласні, державні, іноземні», – висловився він.

Міністра Присяжнюка Клімчук запевнив, що Волинь готова до вливання інвестицій.

«Пане міністре, Волинь відкрита для інвестора… Нас цікавить чесність інвесторів та результат. Зі своєї сторони ми гарантуємо порядність», – висловився посадовець.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
запитливий Показати IP 18 Січня 2011 15:51
А з ким це Горбатюк тріщить на першій фотці?
Антон Показати IP 18 Січня 2011 15:55
А у мене інше питання: що на нараді з питань розвитку СІЛЬСЬКИХ територій робить МІСЬКИЙ голова Микола Романюк???
Mirna Показати IP 18 Січня 2011 15:59
депутат обласної ради від Аграрної партії України Сергій Мартиняк - голова Товариства ТзОВ «АПГ «Пан Курчак».
Опа! до Mirna Показати IP 19 Січня 2011 16:45
Мартиняка не пізнати, посоліднішав...
Fatima Показати IP 18 Січня 2011 16:04
На нараді з питань розвитку сільських територій був і луцький міський голова Микола Романюк. Село той Романюк!!!
РЯ Показати IP 18 Січня 2011 16:08
Поясніть мені, чому я їм не вірю? Ніби ж все правильно говорять, а відчуваю неправду
Конкевич Показати IP 18 Січня 2011 17:40
до РЯ Ти сусліка відішь? Нет? А он єсть!76
Молот Показати IP 18 Січня 2011 19:07
Бориса на вихід.До вас їде ревізор по цінах.Готуйте відкупне.Кіна не буде,електричество кінчилось.
1 Показати IP 19 Січня 2011 00:23
Дурень думкою багатіє....
бИЦЬО Показати IP 19 Січня 2011 01:55
Микола Ярославович переймає досвід для втілення передвиборної програми свого головного конкурента, Анатолія Петровича, яка називалася "Луцьк - велике село"
голова сільської громади Показати IP 19 Січня 2011 07:57
Ганьба вчорашньому зібранню! Небритий взяв на себе всю владу. По суті, мали відбутись збори голів сільських рад, але протягом години повен зал присутніх повчав саме він. Це грубе втручання в гілку представницької влади області. А слизняк, наймит і денщик Войтович засвітив свою лисину на трибуні і видушив з себе кілька стандартних залоєних фраз. До Грицюка хоч журналісти ходили, а до цього відмовляються, мовляв, "що я від нього почую?" Саме такого треба було цьому небритому хижаку. Войтович буде піддакувати за ним і ніколи ні в чому не заперечить. Краще б вже був Грицюк. А якщо небритий побуде ще з рік, то це чахоточне самоврядування кане в Лету і наші діти вивчатимуть його лише по історії.
Селянин Показати IP 19 Січня 2011 09:05
Раніше, коли приїздили міністри сільського господарства вони зустрічались із керівниками с/г підприємств. Зараз міністр зустрівся із головами сільських та селищних рад. Горбенко радий, Карп"юк також, що побачили київських керівників, а от що показати на Волині крім господарства Шумського? Войтовичу написали і він сказав, що головам сільських рад необхідно створювати обслуговуючі кооперативи - за ними майбутнє. Але ж голови с/р не бізнесмени і коштів на їх утворення вони не мають. А Присяжнюк після робочої зустрічі, як наголосили в новинах, відбув в аеропорт. Мораль сей басни такова: а что дальше делать? Как в "Гамлете" - пить или не пить?
Senator Показати IP 19 Січня 2011 10:37
Шановні друзі! 7 років тому я підтримував активно команду Юшенка. Думаю більшість з Вас також. Ну і... Змушений потім пять років за ту підтримку розплачуватись, бо вважаю ненормальним невиконання зобовіязень. Навіть якщо мої партнери порушують їх - я до кінця угоди їх дотримуюсь. Те саме зараз. Не я обирав Клімчука, Войтовича, і ще ряд товарищів, які змогли сфомувати всю вертикаль влади під себе. А от серед присутніх в тому залі, можу гарантувати, таких відсотків 70-80%. Так що нехай як сказав класик "мовчать та крутять баранку".
чиновник Показати IP 19 Січня 2011 12:55
Добрий, багатий і чесний інвестор не прийде на Богом забуту Волинь. Тим паче, доки тут буде смородити Клімчук. Той, хто гарантує "порядність", вимагатиме відкат як мінімум 20%. До хижаків інвестори не йдуть, або йдуть такі ж, як Клімчук - щоб разом вкрасти.
1 Показати IP 19 Січня 2011 21:23
Коли вже зрозуміємо, що зараз для нас інвестор -це ми самі. І поки не будуть такі правила, щоб люди самі щось робили, то ніхто за нас цього не зробить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus