USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Клімчук зацікавився кодами доступу до системи голосування у Волиньраді

10 Листопада 2010 17:34
Електронну систему для голосування у Волинській облраді можуть піддати «ревізії», аби нова каденція ради не влаштовувала на своїх сесіях «абсурду».

Про це говорив 10 листопада під час під час розширеного засідання колегії облдержадміністрації голова ОДА Борис Клімчук, який, до слова, є депутатом облради нового скликання.

Губернатор емоційно заявив, що треба провести «повну ревізію оцього барахла», маючи на увазі електронну систему «Рада».

«Одна людина має знати код. Одна. Це не я. І хватить тут уже абсурду з голосуваннями, сесіями. Наїлися всі. Ми – не Верховна Рада, ми – Волинська обласна рада. Є депутат – голосує, нема – не голосує», – висловився він.

Разом з тим Клімчук наголосив, що Волиньрада є найвищим представницьким органом влади, тому з «представницької позиції і будемо з вами думати і працювати».

«Це державне завдання, не самоврядне. Для чого ми будемо загружать прокуратуру цими всіма ділами, які відбувалися тут в сесійній залі? Що в них іншої роботи немає? Убезпечимо себе і все і нове керівництво обласної ради від цього, просто убезпечимо. Створімо системи, які не дають можливість маніпулювати ні грішми, ні голосами. І взагалі не дають можливості маніпулювати. Та й всі діла», – сказав Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 10 Листопада 2010 20:02
дешевий популізм
M Показати IP 10 Листопада 2010 20:19
О, запрацював Клім, може з цьго щось буде.
Fantom Показати IP 11 Листопада 2010 09:27
та він вже останні місяці постійно такий актівний весь )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus