USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Клімчуку в Києві індивідуально пояснили, як заробляти на митниці

9 Липня 2010 10:59
Голова Держмитслужби Ігор Калєтнік під час індивідуальної бесіди з головою Волинської облдержадміністрації Борисом Клімчуком висловив задоволення роботою волинських митниць, проте відзначив низку невикористаних можливостей, реалізація яких дозволить залучити додаткові кошти до державного бюджету та ефективно протидіяти спробам контрабанди.

Про це повідомила прес-служба Волинської ОДА.

На спільному контролі у голови Держмитслужби та голови облдержадміністрації – вчасне завершення реконструкції другої черги МАПП «Ягодин».

На зустрічі було узгоджено терміни та обсяги робіт, досягнуто домовленостей щодо способу вибору їх виконавця. Борис Клімчук висловив аргументи на користь залучення волинських будівельних фірм як підрядників та субпідрядників реконструкції.

Нагадаємо, що Держмитслужба ініціювала розірвання тендерних домовленостей між підрядником та державою з приводу будівництва автопереходу на Ягодині – розповів 5 липня Клімчук. Тут незабаром відбудеться новий тендер, а роботи вочевидь розпочнуться аж наступного року.

Торкалися питань подальшого зміцнення митних органів, що дислокуються на території Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VSC Показати IP 9 Липня 2010 11:12
Мало завозил, намекнули, что надо больше?:
ВІН Показати IP 10 Липня 2010 11:52
Дуже хочеться Борису зробити підрядником Чорнуху.Весь бюджет по будівництву в області завертають на "Луцьксантехмонтаж і К". Ото буде дерибан !!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus