USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві вже 9 загиблих під час зіткнень

18 Лютого 2014 19:39
Під час зіткнень між протестуючими і силовиками в Києві померло 9 осіб: 7 цивільних і двоє міліціонерів.

Про це повідомили в прес-службі столичної міліції, - інформує "Українська правда".

"Один в офісі Партії регіонів задихнувся в диму, троє загиблих знаходилися в Будинку офіцерів (два з вогнепальними пораненнями, один - з пораненнями від ДТП), ще один помер в кареті "швидкої допомоги" на вулиці Мазепи також від "вогнепалу", ще дві людини померли на вулиці Інститутській від серцевих нападів", - уточнили в главку.

Також у міліції зазначили, що також померли від вогнепальних поранень померли два співробітники міліції (один у кареті швидкої, другий - у лікарні).

На фото: загиблі протестувальники в Будинку офіцерів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Vetal Показати IP 18 Лютого 2014 21:14
Очень рад етой новости!
ага до Vetal Показати IP 18 Лютого 2014 21:35
придурок ти !
капець до Vetal Показати IP 18 Лютого 2014 21:36
люди загинули, май совість!
БОГДАН Показати IP 19 Лютого 2014 10:23
У Києві штурмовики та бойовики з так званого= правого сектору= почали використовувати не лише холоду-біти,палиці,каміння,заточки і т.п., але й вогнепальну зброю у сутичках з правоохоронцями.Саме від вогнепальних поранень загинули міліціонери . У Львові по телебаченню показували виступ одного відморозка,який заявив ,що вони будуть намагатись захопити навіть важку зброю та техніку-танки і бетеери,на яких продовжать штурм Києва.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus