USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Колегами тимошенківських довірених «зірок» на Волині стали науковці і лікарі

20 Листопада 2009 11:29
Довіреними особами кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко на Волині стали керманичі вузів та медики. Про це 20 листопада розповів під час прес-конференції голова обласної партії організації ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк, – інформує репортер «Волинських новин».
Довіреними особами стали проректор Луцького національного технічного університету, доктор економічних наук, професор Зоряна Герасимчук, лікар-хірург Нововолинської центральної міської лікарні Богдан Дівнич, директор санаторію «Пролісок» Валентина Касарда, ректор Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» Роман Карпюк та ректор Луцького біотехнічного інституту Міжнародного науково-технічного університету Григорій Стеценко.
Нагадаємо, що Юлія Тимошенко призначила довірених «зірок»: ними стали Наталія Могилевська (АР Крим), Олексій Потапенко (Потап) та Анастасія Каменських (Дніпропетровська область), Руслана Лижичко (Львівська область), Тіна Кароль (Херсонська область), Кароліна Куєк (Ані Лорак; Чернівецька область), Ніна Матвієнко та Ада Роговцева (місто Київ), Павло Зібров (Київська область), Ірина Білик (Одеська область).
Також Анатолій Грицюк зауважив, що обласна організація ВО «Батьківщина» наразі готується до чергового візиту Прем’єр-міністра України на Волинь. Хоча він не назвав точної дати прибуття Юлії Тимошенко до Волинської області. Однак додав, що очікувати візиту прем′єрки слід на відкриття фабрик «Кропоспану», «Нестле» та фабрики макаронів «Імпалс» на межі Луцька та села Забороль.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Дмитро Тимощук Показати IP 20 Листопада 2009 15:02
А Ірину БІЛИК в Одеську область за що відправили? )) Вона ж блондинка
alex Показати IP 20 Листопада 2009 22:11
Щось зачастила леді Ю в нашу область. Це вже буде третій візит в четвертому кварталі.
Юка Показати IP 21 Листопада 2009 00:17
ДО alexa: просто на Волині ВОНА користується неабиякою підтримкою населення (з чат-розмови Грицюка), хоча я у цьому і не сумніваюся
Таня Показати IP 23 Листопада 2009 16:38
Довірені всі свої, хорошу команду Грицюк сколотив. Це вже до візиту Юлі готується. Ти ба, вчасно пішов в ту партію, яку треба. От і кар"єра за кілька років як кажуть, із грязі в князі.
NATA Показати IP 24 Листопада 2009 22:07
Тимошенко підтримують більшість волинян, оскільки в таких складних політичних умовах вона єдина з усіх кандидатів працює для людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus