USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Коліснику-молодшому дали церковний орден

28 Січня 2011 08:09
Директора державного підприємства «Камінь-Каширське лісове господарство» Романа Колісника патріарх Київський і всієї Русі-України Філарет нагородив орденом Святого Миколая Чудотворця.
Нагороду Колісник отримав за заслуги з відродження духовності та утвердження Української православної церкви Київського патріархату. Про це пише Волинь-нова.
У день святого Богоявлення цю нагороду вручив йому настоятель Свято-Миколаївської церкви Каменя-Каширського, благочинний Камінь-Каширського району отець Володимир.
Роман Колісник допомагав у будівництві цього храму, а також у спорудженні духовної семінарії в Луцьку, матеріально підтримував Жидичинський та Луцький монастирі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Здивований Показати IP 28 Січня 2011 08:12
За які гроші допомагав директор ДЕРЖАВНОГО підприємства?
Не здивований Показати IP 28 Січня 2011 08:31
Колісники - порядні люди, аби ще всі працювали, так як вони працюють! А наші коментатори, заховавшись за псевдонімами, зразу у кожному бачать злодія, бо чи не самі такі? Допомагати - поняття широке. "Здивований" чи "здивована" думають, що допомогти - це сунути 100 доларів попу під рясу. На злодію, як кажуть українці, шапка горить. А ще заздрощі ж... роздувають.
Українець до Не здивований Показати IP 28 Січня 2011 09:15
А це ваше прізвище таке НЕ ЗДИВОВАНИЙ?
Прокурор Показати IP 28 Січня 2011 09:26
Ніхто не сумнівається, що Колісники -порядні люди. Але поясніть, будь-ласка, що це за широке поняття - допомагати. Наскільки я розумію це в межах своїх пожертвуань, а якщо це кошти Камінь-Каширського чи іншого лісового підприємства то це державні кошти! Звичайно, можна дати безоплатно лісоматеріал, транспорт, будівельників, але це все державні ресурси.
Терен Показати IP 28 Січня 2011 09:57
Допомагати церкві це благородна справа, але робити це треба чесно, грошима, якими сам заробив, з власної калитки. А хто у нас отримує церковні ордени? Часто ті, на яких через якийсь час відкриваються кримінальні справи.
VSC Показати IP 28 Січня 2011 10:17
Ну-да, все такие порядочные. Только как на государственную зарплату можно ТАК жить? Не смешите мои тапочки.
Теж Українець Показати IP 28 Січня 2011 10:27
Цей НЕ ЗДИВОВАНИЙ як Азаров-дивиться тобі в очі і бреше.
Рідко пишу коментарі Показати IP 28 Січня 2011 12:47
Згідний, що швидше за все, допомога заключалась в наданні лісу і транспорту, може навіть люди лісгоспів працювали. Дай Бог цій Церкві процвітати, але побільше потрібно нагороджувати простих людей, які пиляли ці балки, дошки, крокви і ремонтували РЕАЛЬНО цей храм, а не просто КЕРУВАЛИ! ВИ подивіться на його ... лице - можете уявити його з молотком чи рубанком на висоті 30 метрів, ремонтуючим покрівлю церкви? Отож бо й воно... Але так було і є, на жаль.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus