USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Контрабандист із ковдрами та горілкою підірвався на «кактусі»

11 Листопада 2009 12:27

Минулої ночі у Волинській області затримали контрабандиста, який намагався перевезти в Білорусь товар для зігрівання – 400 пляшок горілки та 43 ковдри. Порушник, двічі намагався реалізувати свої зловмисні наміри, а зустрівшись із правоохоронцями, спробував втекти. Про це 11 листопада повідомляють «Волинські новини».
За інформацією начальника прес-служби Луцького прикордонного загону                         
майора Олега Личковського, наряд відділу «Доманове» із спостережної вишки побачив, як спрацювала сигнальна міна. Машина, що «підірвалась», рухалась у Білорусь, але після світло-шумового сигналу міни розвернулася. Правоохоронці перекрили додатковими нарядами ділянку кордону, виставили засідки в найближчих населених пунктах та продовжили пошук порушника.
Приблизно через годину контрабандист на вантажному «УАЗі» без номерних знаків повторив спробу порушити кордон. На вимогу зупинитися водій машини не зреагував. Транспортний засіб пробив колеса на так званому «кактусі» та почав різко втрачати швидкість. Вискочивши з кабіни, чоловік спробував утекти, однак не зміг, оскільки правоохоронці освітили місцевість ракетою та наздогнали втікача.
Порушником виявився 23-річний житель села Доманове. Він контрабандою віз 400 пляшок горілки «Бригада» Кременчуцького горілчаного заводу та 43 ковдри. Затриманий зізнався, що нещодавно одружився та вирішив заробити грошей для сім’ї. З його слів, за 10 доларів США він погодився доставити до Білоруського кодону машину, навіть не знаючи, що у ній. За спробу незаконного перетинання держкордону затриманому присудили 2 доби арешту, крім цього йому ще доведеться відповідати за порушення митного законодавства. Вилучені у затриманого автомобіль з контрабандою передали в митницю.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Куратор Показати IP 11 Листопада 2009 12:59
За десять доларів (який би там курс не був) не варто псувати щойно створену сім’ю. Краще на три роботи влаштуватись ніж псувати репутацію собі і майбутнім дітям. А якби все не так обернулось і трапився якийсь дуже правильний митник? Тут і до біди недалеко :(
Vetal Показати IP 11 Листопада 2009 13:45
За 10 баксів , та він гонить за такі гроші на такий ризик іти.
seal Показати IP 11 Листопада 2009 22:14
Мабуть молода дружина на сьомому небі від щастя від такого годувальника. Заробив грошей для сім'ї, нічого не скажеш. А за 10 баксів, безумовно, такі справи справді не робляться. Я б за таку суму навіть з дивану не встав би. А взагалі, гроші потрібно заробляти чесною працею - сон тоді міцний і здоровий!!!!!!
Таня Показати IP 11 Листопада 2009 22:49
Смішний хлопець, на що він розраховував та чим думав. Мабуть тим місцем на якому сидить. На рахунак 10 баксів - гнила отмазка...Присудили аж 2 доби, оце закони, сміхота якась.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus