USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Конвертів, марок і дисків вистачить лише на місяць, - Петро Філюк

4 Червня 2010 11:01
Грошей, які отримав Волинський апеляційний суд зі спеціального Фонду держбюджету, вистачить на забезпечення розгляду справ лише до середини червня.

Про це повідомив на брифінгу голова обласного апеляційного суду Петро Філюк.

Нагадаємо, у травні стало відомо, що Волинський апеляційний суд не має грошей на придбання конвертів та марок, через що немає змоги відправляти судові повістки.

Як зазначив Петро Філюк, майже 12 тисяч гривень, передбачені на травень 2010-го надійшли першого червня. Суд придбав на ці гроші конверти, поштові марки та диски для фіксації судових засідань.

Отримані кошти покривають лише незначну частину від фінансової потреби. За попередніми розрахунками, придбаних конвертів і марок вистачить лише до середини червня.

За інформацією Державної судової адміністрації України, до 11 червня повинні бути затверджені плани асигнувань та кошторис видатків суду на 2010 рік. І лише після доведення кошторису видатків суд зможе отримувати передбачені на 2010 рік кошти. Але їх буде недостатньо для забезпечення повної потреби», - розповів голова суду.

Окрім того, на розгляд апеляційного суду надійшло майже три тисячі справ, пов’язаних із соціальними витратами. На забезпечення їх розгляду потрібно близько 200 тисяч гривень. За словами Філюка, питання виділення коштів на розгляд таких справ залишається досі відкритим.

Голова Волинського апеляційного суду запевнив, що, незважаючи на труднощі, установа працює і не припиняє розгляд справ. Він зазначив, що проблеми з грошами є не лише у волинському суді, а й у інших областях. А Волинський апеляційний припинить роботу останнім.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Засуджений Показати IP 4 Червня 2010 13:17
За таке бабло,як вони там гребуть,можна і самим конверти купити.Заїдьте до них додому і побачите що там робиться.Все куплене на "офіційну зарплату".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus